ο Άλιμος υποδέχθηκε τον Paul Van Dyke

0
bolivar ακτή του Ήλιου
γράφει ο Νίκος Β.

Μετά από 8 χρόνια παρευρέθηκα σε πάρτι μεγάλου ξένου dj και για πρώτη φορά άκουσα τον Γερμανό Paul Van Dyke τον υπ'αριθμόν 1 dj στον κόσμο πριν από λίγα χρόνια. 

Δεν θα ξενυκτούσα ούτε και για χάριν του διάσημου Paul Van Dyke εάν δεν έπαιζε προκαταρκτικά μουσική ο γνωστός μου Chris Oblivion - Χρηστάρας Σταυρόπουλος. Επίσης δεν θα κατάφερνα να βγώ με την γυναίκα μου εάν δεν είχαμε προηγουμένως αφήσει τα παιδιά μας στους γονείς μου στο εξοχικό. Μοναδική ευκαιρία λοιπόν για να πάρουμε μία γεύση από την ξεχασμένη νυκτερινή ζωή. 


Τα Θετικά στοιχεία της εκδήλωσης: 
- Καλή οργάνωση στην ασφάλεια του χώρου και ευγενική εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Στην είσοδο δεν υπήρχε ουρά αναμονής αφού η προσέλευση του κόσμου γινόταν σταδιακά. Οποιαδήποτε απόπειρα να περάσει κανείς ποτά στις γυναικείες τσάντες και τα σακίδια πλάτης κατέληγε άδοξα στην υποδοχή του χώρου, αφού υπάλληλοι με φακούς ερευνούσαν τις τσάντες για "λόγους ασφαλείας". Επίσης έως τις 03:30 που μείναμε στο πάρτι δεν διαπίστωσα κάποιο περιστατικό διαξιφισμού ή βίαιας συμπλοκής λόγω μέθης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. 
- Καλή διαφήμιση στα ΜΜΕ και μεγάλη προσέλευση στον πανέμορφο χώρο της ακτής του Ήλιου του δήμου Αλίμου. Το πλήθος κόσμου ίσως έφθασε στις 5 χιλιάδες εχθές το βράδυ!
- Οι πολλές ξαπλώστρες στην ακτή του Ήλιου έδιναν την δυνατότητα σε εκατοντάδες να αναπαυθούν δίχως όμως να μπορούν να ακούν από το σημείο εκείνο την μουσική όπως θα ήθελαν.
- Η ηλικιακή σύνθεση του κόσμου ήταν ομοιόμορφη πασών των ηλικιών. Έτσι δεν ένιωθα άβολα περιστοιχισμένος μόνο από τη νεολαία.
- Η κάλυψη με οπτικά εφέ ήταν πανέμορφη και δεν θα ξεχάσω τις ακτίνες laser που κατέληγαν στο θαλασσινό νερό πέρα μακριά έως το προστατευτικό δίχτυ στα βαθιά της ακτής του Ήλιου.  


Τα Αρνητικά στοιχεία της εκδήλωσης:
- Η μουσική ακουγόταν στον κεντρικό χώρο εμπρός από την σκηνή του dj αφού η ηχητική κάλυψη ήταν περιορισμένη, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται χιλιάδες κόσμος μόνο και μόνο για να ακούσει αξιοπρεπώς. Απαράδεκτη ήταν η ποιότητα του ήχου για αυτό το πλήθος κόσμου, αλλά και για την φήμη αυτού του διάσημου dj. 
- Στα 10 € του εισιτηρίου δεν συμπεριλαμβανόταν κανένα ποτό. Ο τιμοκατάλογος των προϊόντων ήταν άγνωστος έως του σημείου που έφθανες με κόπο στο μπαρ για να ρωτήσεις. Προσωπικά δεν αγόρασα τίποτε από το μπαρ αφού είχα φροντίσει να φάω αρκετό καρπούζι στο σπίτι πριν, ίσως την καλύτερη ενυδατική τροφή που υπάρχει. 
- Η ακαταλληλότητα του χώρου για την πολυκοσμία αυτή φάνηκε έντονα στον πηγαιμό για τα αποχωρητήρια...μου έφερε στον νου την Οδύσσεια του Ομήρου! Απαράδεκτη η έλλειψη δεύτερης υποδομής αποχωρητηρίων για τόσους επισκέπτες. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως οι τουαλέτες ήταν πεντακάθαρες αφού το προσωπικό καθάριζε διαρκώς.
- Κανείς έως τις 03:30 δεν βούτηξε στην θάλασσα που έβρεχε τα πόδια εκατοντάδων κόσμου. Το κέφι γενικά εξαιτίας της κακής ηχητικής κάλυψης ήταν υποτονικό. Δυστυχώς τίποτα δεν θύμιζε καλοκαιρινό πάρτι στα τέλη Ιουλίου στην πανέμορφη ακτή Αλίμου. Η γυναίκα μου, ενώ φθάσαμε με καλή διάθεση στον χώρο, δεν άντεξε και κοιμήθηκε σε μία ξαπλώστρα στην άμμο. 

Δυστυχώς οι αντίξοες συνθήκες μας έκαναν να φύγουμε νωρίτερα και εν μέσω του προγράμματος του Paul Van Dyke. Είχαμε σκοπό να κάτσουμε πολύ περισσότερο για να απολαύσουμε για δεύτερη φορά τον Chris Oblivion, δυστυχώς όμως εγκαταλείψαμε την μάχη. Το πρόγραμμα του Γερμανού superstar μου άρεσε και κινήθηκε στο ύφος που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως. Πιστεύω πως θα το απολάμβανα στον ύψιστο βαθμό, εάν μπορούσα να ακούσω καθαρά την μουσική στο σημείο που είχαμε επιλέξει να κάτσουμε, λίγο μακρύτερα από την αφόρητη πολυκοσμία της κεντρικής σκηνής του Bolivar. 
Kαι του χρόνου λοιπόν σε καλύτερο χώρο, με καλύτερη τύχη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...