έτσι πράττουν τα έθνη που θέλουν να επιζήσουν

2
γράφει ο Νίκος Β.

Εχθές διάβασα περιχαρής την εξής είδηση:

"Εκτός νόμου τέθηκαν οι Ιεχωβάδες στην Ρωσία, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας. Έτσι πράττουν τα έθνη που θέλουν να επιζήσουν", καταλήγει το δημοσίευμα.


Αμέσως με κυρίευσε μελαγχολία συγκρίνοντας την πραγματικότητα στην πατρίδα μου. Εδώ οι νεοέλληνες απομονωμένοι και κομματιασμένοι στέκουν απαθείς:

Να καμαρώνουν την νομοθετική εξουσία να καταπατά το σύνταγμα και να υπονομεύει την δικαστική εξουσία με νομικές ακροβασίες και νομοθετικά εκτρώματα - μνημεία ανισότητας και αδικίας.

Να καμαρώνουν την εκτελεστική εξουσία να χρησιμοποιεί τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, να διορίζει ημετέρους και να εξαπατά συστηματικά τους πολίτες καταπατώντας όλες τις προεκλογικές της εξαγγελίες ατιμώρητη.

Να καμαρώνουν την δικαστική εξουσία να καρκινοβατεί εξαιτίας της διαπλοκής της με την εκτελεστική εξουσία, να τρέμει τις επιπτώσεις των παρεμβάσεων στην καριέρα των λειτουργών της.

Να καμαρώνουν την ιεραρχία της ελλαδικής εκκλησίας να γυρνάει και το άλλο μάγουλο στα κτυπήματα της κεφαλαιοκρατικής παγκοσμιοποίησης και της εθνολογικής αλλοίωσης της Ελλάδος.

Να καμαρώνουν την αρχαιολογική και πολεοδομική υπηρεσία να αδειοδοτεί την ανέγερση του τεμένους των παράνομων ισλαμιστών επάνω στην αρχαιότερη οδό του κόσμου.

Καμαρώστε τους λοιπόν, εκτός…

Εκτός και αν είστε ένας από «του Βοτανικού τους μάγκες». Ένας δηλαδή εξ’ ημών που δεν πτοείται από τα ύπουλα κτυπήματα του σιωνισμού βάζοντας το αίμα και το γένος, την ιθαγένεια και την εθνολογική καθαρότητα, πάνω από τον χρυσό και το αδηφάγο κέρδος. Το χρυσοποίκιλτο δηλαδή τέρας που μεθοδεύει τον βίαιο εξισλαμισμό και τον εκμηδενισμό της κοιτίδας του Δυτικού πολιτισμού, αλλά και όλων των Δυτικών Χριστιανικών Εθνών.

Με εφόδια την πίστη στον Χριστό και την Ορθοδοξία, γραμμική συνέχεια των Ελλήνων προφητών - φιλοσόφων. Με εφόδιο την ιστορική καταβολή των ηρώων προγόνων μας και της αθάνατης ελληνικής ψυχής. Με όπλο την φυλετική παρακαταθήκη των Μεγίστων Στρατηγών και Βασιλέων της αρχαίας και νεώτερης Ελλάδος. Με όπλο την θεία ελληνική γλώσσα και τον πλούτο του κλασσικού πνεύματος.

Κρατώντας αυτά τα εφόδια ανά χείρας λοιπόν, μην καμαρώνετε απαθείς τους προδότες και τους πράκτορες των μυστικών εταιρειών και των ξένων πρεσβειών που λυμαίνονται τις εξουσίες του ελλαδικού κράτους. Βγείτε έξω από τον μικρόκοσμό σας, υπερνικήστε την κατάθλιψη που σας μαραζώνει και νιώστε την χαρά της δίκαιας αντίστασης στο τέρας της παγκοσμιοποίησης. Το τέρας αυτό μπορεί να δείχνει ανίκητο και πελώριο μπροστά στις λιλιπούτειες δυνάμεις μας, δεν είναι όμως ανίκητο. Νιώθει τα κτυπήματά μας, κλονίζεται όταν επιμένουμε αντιστεκόμενοι, χάνει την ισορροπία του όταν τα κτυπήματα αυτά είναι παρατεταμένα και πολύπλευρα. 

Πολεμήστε με το μυαλό, τον λόγο και με κάθε άλλο μέσο. 

Πολεμήστε σαν Έλληνες αφού είστε Έλληνες!

2 σχόλια:

Stathis V είπε...

Σχολια σχολια σχολια!!! Η Ελληνες εχτισαν Παρθενονες..Αγορες...Λουτρα...Βιβλιοθικες...Στρατηγικες...Θεατρο..Τι Δεν Εφτιαξαν??? Την Γ@@#@νη Ομονοια μεταξυ μας!!!!Χιλιαδες αρχηγοι...Κανενας... Στα Δυσκολα!! Ολοι στα ευκολα!! Κολοκοτρονηδες...Παπαγος..μεχρι σημερα...*(Παπαδοπουλος! Ολα ηταν! Δεν ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ! ΑΝΤΙΝΟΩΑ ΣΚΟΥΛΙΛΙΑ!ΛΕΣ ΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ... Ο ΠΟΥΤΙΝ??? ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ..ΚΑΙ ΜΑΘΙΜΑΤΙΚΑ.. Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ??? ΕΦΤΑΣΕ!!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΥΑ ΠΑΡΟΥΝ!!! ΕΡΝΤΟΓΑΝ? ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ... ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΚΩΝΙΟ!! ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Madonaldo είπε...


I am Alecia used every single spell worker on the internet, spent untold amounts of money and discovered they are all fakes…i was the fool though; doing the same thing over and over again and expecting different results. In the end, I decided that I wanted a tarot reading to know what my future held for me; I contacted a woman who lives locally to me and she told me about a man named (Dr Abalaka); he does not advertise on the internet, has another job for income, has no set prices, makes no false promises and refuses to help anyone that cannot be helped and even helps for free sometimes, he will give you proof before taking money. He is a wonderful man and he was the only person who actually gave me real results. I really hope he doesn’t mind me advertising his contact on the internet but I’m sure any help/ extra work will benefit him.contact him as dr.abalaka@outlook.com He travel sometimes.love marriage,finance, job promotion ,gambling voodoo,lottery Voodoo,poker voodoo,golf Voodoo,Law & Court case Spells,money voodoo,weigh loss voodoo,any sicknesses voodoo,Trouble in marriage,it’s all he does Hope this helps everyone that is in a desperate situation as I once was; I know how it feels to hold onto something and never have a chance to move on because of the false promises and then to feel trapped in wanting something
more. his cell phone number 5182932141 his website is coming up soon!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...