του Βοτανικού οι μάγκες τα καλύτερα παιδιά - βίντεο

0
γράφει ο Νίκος Β.


Τίτλοι τέλους για την Στέγη Αστέγων ή αλλιώς της κατάληψης ενός μέρους της ναυτικής βάσης που παραχώρησε το κράτος για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Το ακηδεμόνευτο αυτό εγχείρημα έγινε από Έλληνες πολίτες του Βοτανικού και αφορούσε συμπατριώτες τους αστέγους και αυτό ήταν το πρώτο τρυγόνι. Το δεύτερο τρυγόνι ήταν το ηχηρό όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας με την παρεμπόδιση των επικείμενων εργασιών ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στην Ιερά Οδό την αρχαιότερη και ιερότερη οδό του κόσμου! Η εκτέλεση του ευφυούς σχεδίου έγινε καταδρομικά με ειρηνικό τρόπο αλλά και σεβασμό στον χώρο ο οποίος είχε λεηλατηθεί προηγουμένως από κυνηγούς μετάλλων και βρισκόταν σε αχρηστία για πολλά χρόνια.


Το πράσινο φως για την σημερινή αδιανόητη επέμβαση χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού και παρακάμπτοντας την νομότυπη διαδικασία, έδωσε ο γλοιώδης, πρώην κνίτης, πρώην υπάλληλος Μέγκα και νυν υπάλληλος Σκάϊ, μνημονιακός, νεοταξίτης, δημοσιο-κάφρος Παύλος Τσίμας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Σε αυτόν τον άξιο συνεχιστή του Πρετεντέρη ανέθεσε το καθεστώς να ανάψει το πράσινο φως της χουντικής, απολυταρχικής, παράτυπης αστυνομικής επιχείρησης εκκαθάρισης της κατάληψης της Στέγης Αστέγων. Ακολούθησαν όλα ανεξαιρέτως τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια που έπραξαν αυτό που ξέρουν άριστα ιδιαίτερα τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων της εθνικής υποδούλωσης: Να λασπολογούν, με το αζημίωτο φυσικά, κάθε πατριώτη και ελληνόψυχο, χωρίς να του δίνουν το δικαίωμα αντιλόγου. Την σκυτάλη πήραν κατόπιν τα πολιτικά κόμματα που υπερψήφισαν την αδιανόητη ανέγερση του πρώτου ισλαμικού τεμένους στην Ελλάδα, την στιγμή που η Ευρώπη κλείνει διαδοχικά τα μουσουλμανικά τζαμιά ως κέντρα υπόθαλψης ρατσιστικού μίσους και τρομοκρατίας. Δεν έλειψαν επίσης μεμονωμένες περιπτώσεις δημοσιογραφικής υπεροψίας από δημοσιογράφους και ομάδες που μάχονται επί σειρά ετών με συνέπεια τους εχθρούς της Ελλάδος. Ειδικά δεν μπορώ να αποσιωπήσω την περίπτωση της Καλλιόπης Σουφλή που επιδόθηκε σε σειρά δυσφημιστικών δημοσιευμάτων ως και εμπαθών τηλεοπτικών εμφανίσεων, εναντίον της Στέγης Αστέγων. Θέλω να πιστεύω πως το έκανε από υπερβάλλοντα ζήλο και σκανδαλοθηρική διάθεση, όμως με την στάση της ζημίωσε σφόδρα τον ιερό σκοπό της Στέγης Αστέγων συντασσόμενη με το νεοταξικό καθεστώς και αποτρέποντας πολλούς πατριώτες να συνδράμουν με την φυσική τους παρουσία στον Βοτανικό. 

Θέλω να σταθώ στην προσωπική μου εμπειρία στο χρονικό διάστημα από τις 11 Ιουλίου πρώτη ημέρα της κατάληψης, έως και εχθές τελευταία φορά που παρευρέθην και ασχολήθηκα ενεργά με το εγχείρημα αυτό. Γνωρίζω τους πρωταγωνιστές και σχεδόν όλους τους συντελεστές της Στέγης Αστέγων πριν ξεκινήσει αυτή η ευγενής κατάληψη. Οφείλω κυρίως να συγχαρώ τους 3 βασικούς συντελεστές Γιάννη, Ευγένιο και Χρήστο, για την γενναιότητά τους και τον ανιδιοτελή αγώνα τους, που όμοιόν τους έχει πολλά χρόνια να επιδείξει ο πατριωτικός εθνικόφρων χώρος, πλην του παραδείγματος της Χρυσής Αυγής και άλλων συλλόγων που δραστηριοποιούνται εναντίον της παγκοσμιοποίησης και του αφελληνισμού της πατρίδος μας. Χωρίς να κρύβονται με κουκούλες, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαν επώνυμοι στα λίγα ΜΜΕ που τους επισκέφθηκαν. Δεν κατέστρεψαν τον χώρο, αντίθετα τον καθάρισαν και τον καλλώπισαν στο μέτρο των πενιχρών οικονομικών δυνατοτήτων της Στέγης. Δεν στιγματίστηκαν κομματικά, αντίθετα έδωσαν ευθαρσώς το πολιτικό στίγμα του εγχειρήματος και υποδέχθηκαν με χαρά όλους τους πολιτικούς που τους επισκέφθηκαν. Δεν υπολόγισαν την σωματική και ψυχολογική κούραση εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μετακόμισαν και οι ίδιοι μαζί με τους άλλους συναγωνιστές τους που περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας και νύκτας στον χώρο αυτό.

Οφείλω να συγχαρώ τους συναγωνιστές μου που ήδη γνώριζα από τον χώρο της ενεργής εφεδρείας και της πολιτικής προστασίας και προσέφεραν προσωπικό έργο στην προετοιμασία και την φύλαξη της Στέγης Αστέγων. Συγχαίρω επίσης τους Έλληνες συμπολίτες μου που δεν δείλιασαν εμπρός στον επικοινωνιακό πόλεμο που από την πρώτη στιγμή κηρύχθηκε στην Στέγη Αστέγων, ακόμα και από καχύποπτους εθνικιστές συναγωνιστές που τα βλέπουν όλα πίσω από το κομματικό πρίσμα. Συγχαίρω όσους επαγγελματίες προσέφεραν διακριτικά και χωρίς αντάλλαγμα την οικονομική τους υποστήριξη του πρώτου αυτού χοτσποτ για Έλληνες αστέγους και απόρους. 

Σήμερα το πρωί είναι θέμα τύχης που δεν βρισκόμουν και εγώ ανάμεσα στους συλληφθέντες. Λίγες ώρες πριν είχα επισκεφθεί τον χώρο για να ανταλλάξω απόψεις με τους συναγωνιστές, όπως και την Δευτέρα επίσης κατά την τελευταία μου εβδομαδιαία νυκτερινή υπηρεσία "φύλαξης". Θέλω να ευχηθώ κουράγιο στους συναγωνιστές που έτυχε να συλληφθούν απροειδοποίητα σήμερα τα ξημερώματα και συνειδητοποιώ πως θα μπορούσα κάλλιστα να βρίσκομαι τώρα στην θέση τους. Ας μην ξεχνούν πως ο αγώνας μας είναι δίκαιος και πως εμείς βάλαμε την μαγιά της εθνικής αντίστασης στον καιρό των μνημονίων. Ας μην ξεχνούν πώς όπως και στην σκευωρία εναντίον του κόμματος της Χρυσής Αυγής, έτσι και τώρα η λάσπη της συκοφαντίας "τρώγεται πάντοτε ζεστή". Εάν "η λάσπη κρυώσει" και αποκαλυφθεί η συκοφαντία, τότε η αλήθεια ξέρει να εκδικείται με τον πιο αμείλικτο τρόπο!

Δείτε τώρα τον λόγο για τον οποίο η Στέγη Αστέγων έπρεπε να εξαφανιστεί. Δεν είναι μόνο η παράλογη ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους, είναι επίσης ο αφυπνιστικός λόγος των δύο πρωταγωνιστών του πρωτοφανούς αυτού πατριωτικού εγχειρήματος. Κυρίες και κύριοι δείτε και ακούστε γιατί η Στέγη Αστέγων έπρεπε να εξαφανιστεί στην κατεχόμενη Ελλάδα του 2016: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...