η παιδαγωγική λύση στο αδιέξοδο των χοτσπότ

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Εύρηκα την λύση για να καλυφθεί το εκπαιδευτικό κενό στην εκπαίδευση των μουσουλμάνων "προσφυγόπουλων" της οργανωμένης λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία! Η λύση εφαρμόζεται εδώ και μήνες μάλιστα στο χοτσπότ των Οινοφύτων και μάλιστα διαφημίζεται και με την αρμόζουσα επισημότητα: Oinofyta Community School δηλαδή Σχολείο Κοινότητας Οινοφύτων! Τώρα για ποια κοινότητα πρόκειται, ένας θεός ξέρει, με παιδιά αλλοπρόσαλλης εθνολογικής προέλευσης να συνυπάρχουν αναγκαστικά και να διδάσκονται στα αραβικά από ειδικούς δασκάλους των καλοπληρωμένων ΜΚΟ. 




Όπως όλοι γνωρίζουμε η κυβέρνηση ανακοίνωσε την υποχρεωτική ένταξη των μαθητών αυτών από τα χοτσπότ στα ελληνικά δημόσια σχολεία! Η επινόηση αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αλλοιώσει το καθεστώς γρήγορα και οριστικά τον ελληνοκεντρικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων. Βλέπετε δεν αρκούν οι απειλές και η κρατική τρομοκρατία εναντίον του ελληνικού λαού για την κατάργηση των θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής και των μαθητικών παρελάσεων. 

Το καθεστώς επινόησε την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση για να θέσει προ τετελεσμένων τους Έλληνες γονείς κατόπιν της έναρξης του νέου σχολικού έτους, να αποδεχτούν την ενσωμάτωση των κατά τα άλλα αθώων αλλόφυλων μουσουλμανοπαίδων στο αφιλόξενο για αυτά περιβάλλον του ελληνικού σχολείου. Ναι είναι αφιλόξενο το ελληνικό σχολείο για το παιδί από την Ασία και την Αφρική που δεν γνωρίζει καν το νέο του περιβάλλον, την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Μοιραία θα τραυματιστεί ψυχολογικά το παιδί αυτό επειδή δεν θα αφομοιωθεί στο σχολικό περιβάλλον. Επίσης η παράλογη ενσωμάτωση των αλλόφυλων μαθητών θα ωθήσει φυσιολογικά τα ελληνόπουλα σε ρατσιστική συμπεριφορά έναντι της μειονότητας των λαθρομεταναστόπουλων.

Απίστευτη, διαβολική όσο και αντιπαιδαγωγική χαρακτηρίζω την βάρβαρη αυτή εκπαιδευτική ενσωμάτωση που έχει όλα τα στοιχεία του κοινωνικού πειράματος χωρίς παγκόσμιο προηγούμενο. Εκτός από την χαριστική βολή στην πληγωμένη εθνική μας παιδεία η ενσωμάτωση αυτή θα υποβαθμίσει τις εκπαιδευτικές δομές του δημόσιου σχολείου και θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία όλων ανεξαιρέτως των μαθητών, γηγενών και αλλοδαπών! 

Εάν κόπτεστε κύριοι του ανθελληνικού καθεστώτος να παρέχετε μόρφωση και ελληνική παιδεία στα "προσφυγόπουλα" κάντε το σωστά με την στοιχειώδη λογική, κατά τα πρότυπα του Oinofyta Community School. Επί τόπου εκπαίδευση στα χοτσπότ της πρωτο-δεύτερης φοράς αριστεράς! Έτσι θα μειωθεί και η ανεργία των εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν τα πρότυπα σχολεία αυτά. Προσλάβετε λοιπόν Έλληνες δασκάλους και όχι εθελοντές των ανυπόληπτων ΜΚΟ, για να μάθουν τα πράγματι άτυχα παιδιά των τυχοδιωκτών γονιών τους, την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό. Γιατί όχι και την ελληνορθόδοξη θρησκεία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...