πως τα ΜΜΕ προλειαίνουν το έδαφος για τις ΕΟΖ

2
γράφει ο Νίκος Β.

Δείτε πως οι καναλάρχες - μεγαλοεργολάβοι - νταβατζήδες της ενημέρωσης προετοιμάζουν θετικά την ελληνική κοινή γνώμη για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες αποκλειστικής απασχόλησης λαθρομεταναστών (ΕΟΖ). Έτσι αποκαλύπτεται περίτρανα και η συμπαιγνία του εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου στον καλύτερα σχεδιασμένο εποικισμό στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας. 

Στην εκπομπή του ταλαντούχου δημοσιογράφου Μπογδάνου την Παρασκευή 11/03 στις 18:00 από την χρονική στιγμή  00:59:50 και μετά, καλεσμένοι ήταν οι παρακάτω 3 "αρμόδιοι" για να συζητήσουν το "προσφυγικό πρόβλημα":
-ο Ι. Μάζης διεθνολόγος καθηγητής και πρόεδρος Τουρκικών & Ανατολικών σπουδών παν. Αθηνών.
-ο Ν. Σοφιανός επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, υποστηρίχτηκε από την ΝΔ.
-ο Ζ. Κολομπανί σύμβουλος μεταναστευτικής πολιτικής, πολιτευτής του ΛΑΟΣ.


Κάντε κλικ για να δείτε την ολόκληρη την εκπομπή: Μπογδάνος Σκάϊ στις 6

Δείτε αρχικά τον Κολομπανί στο 01:00:44 να λέει πως...στην Μέση Ανατολή πιστεύουν πως κάποιοι Έλληνες πολιτικοί τα τελευταία 2 χρόνια προκάλεσαν τις μεταναστευτικές ροές από την Ασία στην Ευρώπη... Αυτή ήταν και η μοναδική στιγμή ειλικρίνειας της συζήτησης, χωρίς να τεκμηριώνει ωστόσο την σκοπιμότητα του χρηματοδοτούμενου εποικισμού της Ελλάδας με αλλόφυλους φθηνούς εργάτες. Ευθαρσώς όμως παραδέχθηκε πως οι Έλληνες πολιτικοί τα τελευταία χρόνια απλώς εξετέλεσαν υπάκουα το μεγαλειώδες αυτό σχέδιο, του Σαμαρά μη εξαιρουμένου.

Δείτε μετά τον Κολομπανί στην δευτερολογία του στο 01:07:38 να κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την ...εκρηκτική βόμβα που θα σκάσει στην Ελλάδα μετά από 1-2 χρόνια, όταν ο νεαρός χωρίς δουλειά θα βγει να κλέψει... Η τοποθέτησή του αυτή στοχεύει στην τρομοκράτηση των τηλεθεατών για το αυτονόητο, δηλαδή την κοινωνική εξέγερση των απολίτιστων ισλαμιστών εάν δεν βρουν εργασία και μάλιστα γρήγορα. Για το πόσο γρήγορα θα βρουν εργασία οι παράνομοι εργάτες φροντίζουν να απαντήσουν ευθύς μετά οι άλλοι 2 "αρμόδιοι" συνομιλητές.

Δείτε τον Μάζη στο 01:08:50 να μας λέει... δύο λόγια επιστημονικής φαντασίας... δεν θα ήταν πολύ χαριτωμένο να δούμε κάποιες ΕΟΖ οι οποίες θα χαράσσονται κατά μήκος αυτών των αθλίων στρατοπέδων που είναι συσσωρευμένες αυτές οι ψυχές και κάποιες επενδύσεις που θα έρχονται εν είδει μάνα εξ' ουρανού από το εξωτερικό με ένα πλαφόν βεβαίως για να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε... και αυτοί οι άνθρωποι να μετατραπούν σε σκλάβους των 250 € μικτών...

Δείτε ακολούθως τον Σοφιανό στο 01:09:30 να σιγοντάρει τον Μάζη λέγοντας...ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ πρότεινε να δημιουργηθούν οικισμοί μακριά από αστικές περιοχές, να πάνε επιχειρήσεις, να προσλάβουν αυτούς τους ανθρώπους με χαμηλότερους μισθούς για να μην πολεμήσουν τους Έλληνες άνεργους και να δώσουν μία ανάπτυξη στην οικονομία μας...

Δείτε αμέσως μετά τον Μπογδάνο να επισφραγίζει το κατάπτυστο σχέδιο εποικισμού ΕΟΖ λέγοντας...το οποίο αποφάσισε a priori να κάνει η Γερμανία και ήδη το εκτελεί...


Ο ιδιοκτήτης του Σκάϊ Αλαφούζος ως συνεπής μεγαλο-νταβατζής της οικονομικής και πολιτικής ζωής, δίνει τα ρέστα του επιστρατεύοντας τον πειθήνιο όργανό του και "ατίθασο" μεγαλο-δημοσιογράφο Μπογδάνο. Μαζί του επιστρατεύει και τους 3 "αρμόδιους" καλεσμένους για να προλειάνουν το έδαφος και να κατευνάσουν τις "ρατσιστικές αναστολές" των ιθαγενών Ελλήνων, εν΄όψει του βίαιου εποικισμού και της απαλλοτρίωσης του εθνικού χαρακτήρα της Ελλάδας. Προς όφελος της πατρίδος και της οικονομίας βεβαίως... Άξιος ο μισθός σας προδότες. Αντί για την ΑΟΖ και την εθνική κυριαρχία ξεπέσαμε στις ΕΟΖ και την φθηνή εργασία! 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι διαπίστωση της πολιτικής επιστήμης, ότι το σημερινό ολιγαρχικό καθεστώς ως πολιτικό σύστημα παράγει σκουπίδια, τόσο πολιτικούς όσο και ΜΜΕ.
Είθε η επέτειος του Μάρτη του 1821 να μας εμπνεύσει, ειδάλλως ...

Morgana είπε...

Ισως είναι τό "δώρο" τών καναλαρχών- νταβατζήδων στόν Τσίπρα γιά νά τούς απαλλάξει από τά χρέη. Δέν είναι όμως μόνο αυτοί. Αυτή η μεγαλειώδης (σέ μέγεθος, πρός Θεού) έξοδος τών μουσουλμάνων στήν Ελλάδα είναι τό "δώρο" τής Τουρκίας στήν Ελλάδα γιά τήν εναντίωσή της στήν είσοδο στήν Ευρωπαική ένωση, ταυτόχρονα εμπλέκονται καί άλλες δυνάμεις τού χρήματος οι οποίοι έχουν συμφέρον νά αλώσουν καί αλλοιώσουν τήν καθαρά Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα καί νά προωθήσουν τά εμπορικά τους σχέδια. Πρώτα τήν γέμισαν χρήματα πού δέν της ανήκαν, μετά τήν χρεωκόπησαν τραβώντας της τό χαλί, καί μετά τής έδωσαν καί τήν χαριστική βολή μέ τό κλείσιμο τών συνόρων καί τήν συσώρευση 70.000 μουσουλμάνων αριθμός ο οποίος ανεβαίνει. Οι άνθρωποι αυτοί δέν ήλθαν ΜΟΝΟΙ τους εδώ, είναι σέ διατεταγμένη υπηρεσία εξ ού καί η μανία τους νά έρχονται μολονότι έχει πέσει ήδη σύρμα ότι έκλεισαν τά σύνορα. Μέ τά τελευταίου τύπου τηλέφωνα είναι αδύνατον νά μήν είχαν πληροφορηθεί τί συμβαίνει καί ότι δέν θά ήταν δυνατή η έξοδός τους από τήν Ελλάδα. Γιά ανθρώπους δέ πού υποτίθεται δέν έχουν πού τήν κεφαλήν κλείναι, τούς βρίσκω άνετους καί θρασείς σέ μερικές περιπτώσεις. Η εξέλιξη αυτή αν δέν ανατραπεί, καί πώς άραγε, φοβάμαι ότι θά είναι τό χρονικό σημείο 0 γιά τήν Ελλάδα μας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...