εθνική αντίσταση χαμηλών τόνων

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Δειλά και αθόρυβα ο απλός Έλληνας ξεκίνησε να αντιστέκεται στην χρηματοδοτούμενη προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και του αναγκαστικού εξισλαμισμού της πατρίδας του, δείτε πως:

για να βάλουμε τα... γράμματα στην θέση τους

Όλοι οι δημόσιοι χώροι, σχολεία, γήπεδα και τοίχοι έχουν κακοποιηθεί κατά κόρον από τα "ατίθασα νιάτα της αναρχίας", σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Είναι αυτονόητο πως ο απλός Έλληνας που ενοχλείται από την φασιστική ρητορική του μίσους της αριστεράς, δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να σβήσει την μουτζούρα των σπρέϊ με ολική επαναβαφή των τοίχων. Έτσι συχνά αρπάζει έναν μαρκαδόρο και διορθώνει τα "κακώς κείμενα". 

η τάπα στην μάπα του κάθε μαρξιστή, επειδή μας ζάλισαν τον έρωτα
Στην Ηλιούπολη ο ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε το παλαιότερο δημοτικό σχολείο για να στήσει το γραφείο του ακριβώς απέναντι! Σημειωτέον το γραφείο αυτό δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ, το κόμμα άλλωστε που κρατά την εξουσία καταφέρνει με άλλα μέσα προπαγάνδας να προσελκύει χαχόλους ψηφοφόρους, όπως τα ΜΜΕ, οι δημοσκοπήσεις και τα ψεύδη! 

Είναι νόμιμη η εγκατάσταση κομμaτικών γραφείων εμπρός από σχολεία;
Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης από την ανθελληνική συγκυβέρνηση του ψεύδους και του εθνομηδενισμού, ακόμα μία δυστυχώς, ένας γονέας προφανώς που αντικρίζει καθημερινά την αφίσα του Όχι που έγινε Ναι, πήρε το θάρρος να διαμαρτυρηθεί "εγγράφως" για την διάλυση της εθνικής παιδείας από το υπουργείο του μισέλληνα Φίλη, δείτε πως:

Μακριά από τα παιδιά μας...συριζομούρηδες μισέλληνες, έπρεπε να γράφει

Παρατηρήστε πως απλοί άνθρωποι που δεν ανήκουν σε συμμορίες ή ομάδες που δρουν ατιμώρητοι την νύκτα όπως οι παρακρατικοί αντεξουσιαστές, παίρνουν το θάρρος να διαμαρτυρηθούν "πολιτισμένα", εμπνευσμένοι από τον αγώνα των αγροτών που εδώ λίγες εβδομάδες ξεκίνησε στην πληγωμένη από τα μνημόνια πατρίδα μας. 

Συμπέρασμα: Εάν είχαμε όλοι τα κότσια να διαμαρτυρηθούμε στην καθημερινότητά μας, δεν θα νομιμοποιούσαμε τις συμμορίες των ξενόδουλων πολιτικών και των νταβατζήδων της ενημέρωσης να μας παραπλανούν και να μας εξαπατούν συστηματικά. 

Έλληνα πολέμα, σε πνίξανε στο ψέμα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...