δώστε πόνο στο "το χωριάτικο"

0

γράφει ο Νίκος Β. 

H γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων "το χωριάτικο" του Α. Γιαννακόπουλου, ύστερα από σύμπλευση με διεθνιστικές ΜΚΟ όπως η "κιβωτός του κόσμου" και την χορηγία στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, συμπορεύεται με την προοδευτική άποψη πως τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να διακοσμεί το κεντρικό κατάστημά της στην πλατεία Ομονοίας με την καθιερωμένη χριστιανική ευχή "καλά Χριστούγεννα" έστω και στα αγγλικά, δηλαδή "merry christmas".


Η διακόσμηση "merry holidays" δείχνει πιο προοδευτική και φιλο-ισλαμική από το merry christmas. Διάλεξε το "merry holidays" που σίγουρα είναι ανώδυνο και αποθρησκευμένο, στα πλαίσια της αριστερής ιδεοληψίας που επικρατεί τα τελευταία στην πολυπολιτισμική Ευρώπη . 

παρατηρήστε και τις σπασμένες φωτεινές επιγραφές

Να υποθέσω πως τρόμαξε ο διαχειριστής του συγκεκριμένου καταστήματος από τους πρόσφατους δεκεμβριανούς βανδαλισμούς των φωτεινών επιγραφών του, στο πολύπαθες κέντρο της πόλης μας και δεν διακόσμησε την βιτρίνα του με το merry christmas; 

Να υποθέσω πως απευθύνεται σε ισλαμιστές πελάτες αφού η πλατεία Ομόνοιας δεν προσελκύει τόσο τους γηγενείς χριστιανούς;

Ότι και να υποθέσω οφείλουμε εμείς οι Έλληνες ορθόδοξοι πελάτες της αλυσίδας αρτοποιείων "το χωριάτικο" να κάνουμε μία δεύτερη σκέψη για το πόθεν θα αγοράσουμε τον άρτον τον επιούσιον, την επόμενη φορά που θα βγούμε για ψώνια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...