το αληθινό στοίχημα των εκλογών

2
γράφει ο Νίκος Β.

"Ωραία η Ελλάδα όμως δεν έχει όμως πια αρκετούς Έλληνες" διάβασα σε ένα σχόλιο στο διαδίκτυο. Διάβασα επίσης στο εξαιρετικό βιβλίο του Θ. Παπακωνσταντίνου "Πολιτική Αγωγή" γραμμένο το 1970, στην σελίδα 350:

Εις ουδεμίαν, ίσως, χώρα του κόσμου επικρατεί τόση θρησκευτική και δογματική ομοιογένεια του πληθυσμού, όση εις την Ελλάδα. Κατά την απογραφήν του 1961 επί 8.388.000 κατοίκων τα 8.177.000 είναι Χριστιανοί και τούτων τα 8.118.000 Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Εκ των λοιπών χριστιανικών δογμάτων, οι Καθολικοί ανέρχονται εις 35.000 και οι Διαμαρτυρόμενοι εις 15.000. Υπάρχουν και 9.500 Μονοφυσίται. Έλληνες πολίται, Μουλουλμάνοι το θρήσκευμα, υπάρχουν 108.000, Εβραίοι δε 5.800. Οι υπόλοιποι ανήκουν εις διαφόρους αιρέσειςή δεν εδήλωσαν θρήσκευμα. Ήτοι, τα 97,48% του πληθυσμού της Ελλάδος είναι Χρστιανοί και τα 96,87% Χριστιανοί Ορθόδοξοι. 



Τί συμβαίνει σήμερα 45 χρόνια μετά την συγγραφή του βιβλίου αυτού; Οι λαθρομετανάστες αποτελούν το 50% του πληθυσμού και επιπρόσθετα αποκτούν υπηκοότητα, δικαίωμα του εκλέγειν και ιθαγένεια με συνοπτικές διαδικασίες! Όσο για την θρησκευτική ομοιγένεια, καλύτερα να την ξεχάσουμε: δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σύντομα το 50% του γενικού πληθυσμού θα είναι Μουσουλμάνοι! Η λαθρομετανάστευση ξεκίνησε από τα βορειοδυτικά σύνορα με την Αλβανία την δεκαετία του 1990 με τις ευλογίες της ΝΔ και πέρασε σε άλλα επίπεδα τις δεκαετίες του 2000 και 2010, πάλι με κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά. Το 2015 εφαρμόστηκε το νέο δόγμα "όλοι οι καλοί πρόσφυγες χωράνε" της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την φανερή πρόσκληση χιλιάδων λαθρομεταναστών εξ' ανατολών, την σύμπραξη της Τουρκίας και την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Ξεχνούν όμως οι αλληλέγγυοι των Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών πως πόλεμος και μάλιστα σαρωτικός έγινε πριν δύο δεκαετίες και στην Γιουγκοσλαβία και δη στην βομβαρδισμένη από το ΝΑΤΟ Σερβία. Δεν είδαμε όμως τους Βόσνιους, Κροάτες και ιδιαίτερα τους ομόδοξους Σέρβους να δραπετεύουν από την χώρα τους και να έρχονται στην φιλόξενη Ελλάδα για να ζήσουν μία καλύτερη ζωή, σε μία χώρα με κοινή θρησκεία με κοινά σχεδόν σύνορα. Φυσικό να μην γίνει αυτό επειδή οι Σέρβοι δεν χρηματοδοτήθηκαν από τους σουνίτες Άραβες πρίγκηπες, τους ίδιους που χρηματοδοτούν, με την ανοχή των Αμερικανοσιωνιστών, και τους τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ και της Άλ Κάϊντα.  

Όλοι σήμερα ομιλούμε για ευρώ / δραχμή καθώς και για παραμονή / έξοδο από την ευρωζώνη. Δεν είναι κατά την γνώμη μου αυτό το σοβαρότερο δίλημμα που πρέπει να καταναλώνει όλον τον πολιτικό μας χρόνο. 

-Το σημαντικότερο θέμα είναι η λαθρομετανάστευση και η φυλετική αλλοίωση της Ελλάδος και η κατάντια μέσα σε 55 χρόνια της πατρίδας μας σε αποθήκη μεταναστών που δεν έχουν οποιαδήποτε συνάφεια ή σχέση με τον ελληνικό και εν γένει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Τα ΜΜΕ μας τρομοκρατούν αδιαλείπτως με περισπούδαστες αναλύσεις για το δημόσιο χρέος και τα χρέη των οικογενειών μας, ενώ αγνοούμε ή εθελοτυφλούμε και στα εξής σημαντικότερα προβλήματα από τα μνημόνια και το δημόσιο χρέος:
-Το δημογραφικό πρόβλημα και μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων. 
-Η υποβάθμιση της εθνικής παιδείας και η υποβάθμιση της ελληνικής γλώσσας εις βάρος των ξένων γλωσσών. Το σχέδιο αφελληνισμού της γραφής ελάχιστοι γνωρίζουν πως έχει τις ρίζες του στο 1976 και τον "εθνάρχη" Καραμανλή.
-Η αποβιομηχάνιση της χώρας και ερήμωση της πρωτογενούς αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής 
-Η καθυστέρηση της ανακήρυξης ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου στα ελληνικά πελάγη και την ενδοχώρα. 

Κάποιοι φρονούν πως μέσα στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να λυθεί. Άλλοι λένε πως δεν πρέπει να γίνει αυτό χωρίς να εξασφαλίσουμε έτερη γεωστρατηγική σχέση αμοιβαίας ωφέλειας με ανατολική υπερδύναμη όπως η Ρωσία ή η Κίνα. Το αν τα παραπάνω προβλήματα λυθούν μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη είναι επουσιώδες. Το ουσιώδες είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε αμόλυντη και εθνοκεντρική ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει την αρχή. Αυτό προϋποθέτει νέα πρόσωπα μακριά από το πολιτικό κατεστημένο που ταλάνισε την Ελλάδα για 4 δεκαετίες. Προϋποθέτει εθνικό σχέδιο διακυβέρνησης που καλώς ή κακώς μόνο μία εθνικιστική πολιτική δύναμη έχει το σθένος και την ιδεολογία να εφαρμόσει. 

είμαστε όλοι καλεσμένοι στον πολιτικό τους γάμο
Πλησιάζουν νέες εκλογές και τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει ξανά το έργο του διπολισμού, οδηγώντας το εκλογικό σώμα στο συνηθισμένο ψευδοδίλημμα ανάμεσα στους 2 πρώτους με τον τρίτο να έπεται με μεγάλη διαφορά. Το εργαλείο των εργολάβων της ενημέρωσης είναι ξανά οι δημοσκοπήσεις. Η σκοπιμότητα είναι πάλι η ίδια: Να μην δυναμώσουν εκλογικά οι ανεξέλεγκτοι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Η κατασυκοφάντηση, οι φυλακίσεις και οι δολοφονίες δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται αιώνια επειδή έτσι αποδυναμώνονται στην κοινή λογική. Η χειραγωγούμενη δικαιοσύνη όμως φροντίζει να αναβάλει την πολιτική δίκη ώστε έτσι να παρακρατάται παράνομα η οφειλόμενη επί δύο ολόκληρα έτη κομματική επιχορήγηση στην Χρυσή Αυγή. Άντε κάνε τώρα εσύ εκλογές με κουπόνια και συνδρομές υποστηρικτών, απέναντι στα μισθωμένα πρωτοσέλιδα και τους τηλεοπτικούς μονολόγους των αντιπάλων. Όμορφος κόσμος, "δημοκρατικά" πλασμένος.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ σωστές οι παραπάνω θέσεις το άρθρου.Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι -ακόμα κ της Χ.Α.-μπορούν να ζητούν την ψήφο του 'Ελληνα πολίτη ,χωρίς καμία τιμωρία για αυτούς όταν μετεκλογικά δεν πράξουν αυτά που είχαν υποσχεθεί.Θα μπορούσε να συσταθεί με κλήρο από απλούς πολίτες ένα βουλευτοδικείο,που να είναι πάνω κ από τον πρόεδρο της δημοκρατίας κ να τιμωρεί αυτούς που άλλα έλεγαν κ άλλα έκαναν.Έτσι θα εξαφανίσουμε το φαινόμενο της πολιτικής εξεπάτησης των πολιτών με τις τραγικές συνέπειες.

vinyl-djs είπε...

Ορθώς αγαπητή ΛΕΦΕΔ για το βουλευτοδικείο. Το ψεύδος πρέπει να ποινικοποιηθεί στην πολιτική τουλάχιστον.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...