καλοκαιρινή φιλοσοφία

2
γράφει ο Νίκος Β.

νέος, προοδευτικός κι ωραίος
Όταν ήμουν μικρός με έμαθαν πως πρόοδος σημαίνει αμφισβήτηση κάθε τι του παραδοσιακού. Τώρα που ολόγυρά μας αντικρίζουμε παρακμή, κατάλαβα πως είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναγίνουμε οπισθοδρομικοί.












ακόμα κι αυτός τις τρώει από την γυναίκα του
Όποιος πει πως ο φοβερότερος αντίπαλος του άνδρα είναι ένας δυνατότερος άνδρας, τότε μάλλον δεν έχει συναντήσει ακόμα την αδύναμη γυναίκα που θα τον συντρίψει.








παιδο-μαζέψτε τους
Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να σταματήσει την λαθρομετανάστευση! Πώς; Μα με την εξειδίκευση που απέκτησε στο παιδομάζωμα των 28.000 Ελληνοπαίδων το 1948 μέσα σε μόλις έναν χρόνο! Έτσι μπορεί κάλλιστα να απομακρύνει 28.000 ανεπιθύμητους επισκέπτες στο παραπέτασμα, δηλαδή τις ευρωπαϊκές χώρες. Το 1948 οι συμμορίτες απομάκρυναν βίαια τα παιδιά από τις οικογένειές τους, υποσχόμενοι μία καλύτερη ζωή. Σήμερα μπορούν να τρομοκρατούν τους λαθρομετανάστες διαβάζοντάς τους καταναγκαστικά το ημερήσιο φύλλο του Ριζοσπάστη, μεταφρασμένο στα αραβικά και πακιστανικά. 


προλεταριοποίηση από την κούνια
Η αφισοκόλληση, τα γκράφιτι, οι μουσαμάδες στους τοίχους, τις γέφυρες, τα σχολεία και τα κάγκελα είναι φασισμός. Το γιατί είναι απλό, οι συντάκτες τους σε αναγκάζουν να διαβάζεις τα μηνύματα αυτά κατά τον διάβα σου, θέλεις δεν θέλεις. Την τηλεόραση και τα έντυπα εάν θέλεις τα παρακολουθείς, τις αφίσες και τα πόστερ στους δρόμους όμως δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Συνεπώς τα κόμματα των "δημοκρατών της αριστεράς και της προόδου" είναι οι πραγματικοί φασίστες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φασίστες έρχονται κρεμάλες!

vinyl-djs είπε...

Δεν είπαμε κιόλας να κρεμαστούν οι κομμουνιστές, έλεος ανώνυμε αναγνώστη...Όλοι είναι χρήσιμοι στο εθνικό κράτος που ονειρευόμαστε!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...