δημοψήφισμα 2015, ναι στο όχι, όχι στο ναι

1
γράφει ο Νίκος Β.

Εύρηκα! Θα ψηφίσω όχι στο σημερινό δημοψήφισμα και προτρέπω και εσάς να το πράξετε. Αναλύω τι θα συμβεί με το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρόταση των Ευρωπαίων τοκογλύφων:

Αποφασίζοντας ο ελληνικός λαός όχι στην πρόταση της Ευρώπης, τότε ενεργοποιείται η απειλή του Γιούνκερ και η Ελλάς αποπέμπεται από το ευρώ και τις "αγκάλες της Ευρώπης". Ακριβώς αμέσως μετά ξεκινά το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ:

- Ξεκινά η διαδικασία αντικατάστασης του ευρώ από την δραχμή ή όπως αλλιώς ονομαστεί το νέο μας νόμισμα.

- Η ελληνική κυβέρνηση υπό τον δαιμόνιο υπουργό εξωτερικών Κοτζιά (we are the world αλά τουρκικά) εντείνει τις προσπάθειες των πρώην πρωθυπουργών μας Γιωργάκη Παπανδρέου (ζεϊμπέκικο αλά τουρκικά) και Κωστάκη Καραμανλή (κουμπάρου Ερντογάν), υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδατε που η ελληνική εξωτερική πολιτική έχει όραμα και δεν είναι φτερό στον άνεμο;

- Αφού το πάγιο ελληνικό σχέδιο στεφθεί με επιτυχία και την στιγμή που η Τουρκία αντικαθιστά την Ελλάδα στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης, η ελληνική διπλωματία με τα δραστήρια προξενεία και πρεσβείες της στην γείτονα χώρα, θα αναλάβει μυστική δράση... Θα πιέσει συμβουλέψει την τουρκική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την λίρα της χάριν του ευρώ! 

- Τότε η Ελλάς με αστραπιαία κίνηση θα κλείσει τα σύνορά της με Αλβανούς, Γυφτοσκοπιανούς και Εαμοβούλγαρους και θα αρχίσει να ξαποστέλνει τους λάθρομετανάστες, ακόμη και αυτούς με ελληνική "ιθαγένεια", πεσκέσι στην Τουρκία!

Δηλαδή με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια! Και την οικονομία μας θα ξεκινήσουμε να επιδιορθώσουμε με το εθνικό μας νόμισμα και τον άσπονδο εχθρό μας την Τουρκία καταστρέφουμε οικονομικά και πολιτισμικά!

Σπεύδω να ψηφίσω λοιπόν όχι σήμερα! Ακόμη και μαθηματικά να το δει κανείς, λέγοντας "ναι στο όχι" ή "όχι στο ναι" το αποτέλεσμα βγαίνει πάντοτε όχι! Τί να κάνουμε, ακόμη και η επιστήμη συνηγορεί στο όχι στην Ευρώπη και την πρόταση της για νέο μνημόνιο! 

Φυσικά η πραγματικότητα είναι λιγάκι διαφορετική αφού η κυβέρνησή μας είναι ερασιτεχνική και προφανώς υποκινούμενη από κερδοσκόπους τύπου Σόρος ή άλλους υπερατλαντικούς σιωνιστές γκουρού των αγορών και της παραπλάνησης. Συνεπώς μην περιμένετε να γίνει τίποτε από τα παραπάνω, ταλαίπωροι συνέλληνες. 

Ψηφίζοντας όχι οι Έλληνες ανακουφίζονται ψυχολογικά, στέλνοντας ένα μήνυμα αντίστασης στους τροϊκανούς "θεσμούς", ανακατεύοντας λίγο και την τράπουλα για τα υπόλοιπα δύστυχα ευρωπαϊκά έθνη. Δυστυχώς το μνημόνιο Β' είναι προ των πυλών. Κρίμα που ο Αλέξης δεν μας δίνει την ευκαιρία να το καταψηφίσουμε και αυτό σήμερα!

1 σχόλια:

elas: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ είπε...

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/03iol2015-i-thesi-tou-kommatos-gia-to-dimopsifisma-2/

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...