όχι άλλο λαμπρακ-άρβουνο - βίντεο

0
γράφει ο Νίκος Β.

Έχω μείνει άναυδος με την αντιφασιστική υστερία των "ανυπόμονων" αριστερών κάθε κομματικής προέλευσης, να καταδικάσουν τους εθνικιστές "νεοναζί δολοφόνους" πριν ακόμα την δίκη ή καλύτερα χωρίς δίκη! Πρόσφατα έγραψα τόση δικαιοσύνη δεν θα την αντέξω.
Το Σύνταγμα στο άρθρο 6 παράγραφος 4, ορίζει πως κανείς δεν μπορεί να προφυλακιστεί δίχως δίκη περισσότερο από 6 μήνες στα πλημμελήματα και 12 μήνες στα κακουργήματα. Η περίοδος αυτή παρατείνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ασφαλώς ο κατ΄οίκον περιορισμός των κατηγορουμένων μετά την προφυλάκιση, της δίκης εν εξελίξει, είναι η επιτομή της αυστηρότητας και της εμπάθειας, με προφανή πολιτική στόχευση. Ο νοών νοείτο. 

Θα αναρωτιέστε πως συνάδουν τα παραπάνω με τον τίτλο της σημερινής ανάρτησης;


Για τον ήρωες της ελληνικής αριστεράς αναφερθήκαμε παλαιότερα επίσης. Συγκεκριμένα για τον Γρηγόρη Λαμπράκη γράψαμε με αφορμή τον μαραθώνιο της Αθήνας και την ισόβια αφιέρωσή του σε εκείνον. Στο βιβλίο του "ποιός δεν σκότωσε τον Γ. Λαμπράκη" ο Αρχιμήδης Σταμπολίδης κατήγγειλε την μεθόδευση της δολοφονίας του Λαμπράκη από τους ίδιους τους κομμουνιστές - "συντρόφους" του στην ΕΔΑ (κατ'ουσίαν το παράνομο ΚΚΕ της εποχής)! Συγχρόνως μέμφεται τον πρώην πρόεδρο δημοκρατίας Σαρτζετάκη ο οποίος υπήρξε ανακριτής στην υπόθεση της δολοφονίας αυτής, για την αποτελμάτωση των ερευνών κατάδειξης των πραγματικών ενόχων. Ο εξαφανισμένος πρώην πρόεδρος είπε πολλά χρόνια μετά πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για την διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής, είχε επίσης προαναγγείλει την συγγραφή σχετικού βιβλίου, το οποίο ακόμα όπως φαίνεται "συγγράφει". Μου φαίνεται πως ο Σαρτζετάκης εξαργύρωσε το γραμμάτιο του κουκουλώματος της δολοφονίας Λαμπράκη με την προεδροποίησή του και την οικονομική εξασφάλιση του ιδίου και της οικογένειάς του.

Αύριο 22 Μαϊου είναι η επέτειος της δολοφονίας του αριστερού ήρωα Γρηγόρη Λαμπράκη από τους "κακούς δεξιούς της ΕΡΕ" και το παρακράτος που την οργάνωσε. Μας περιμένουν ποικίλες εκδηλώσεις μνήμης που 50 και πλέον χρόνια μετά, θα εκβιάζουν τον παραλληλισμό με την δολοφονία Φύσσα από τους νεοναζί χρυσαυγίτες. Μας περιμένουν ξύλινοι πλην όμως κούφιοι λόγοι καταδίκης του φασισμού από τους πλέον αδίστακτους σύγχρονους φασίστες του εθνομηδενισμού, δηλαδή της παγκοσμιοποίησης.

Επιτρέψτε μου να αναφωνήσω "όχι άλλο κάρβουνο", αρκεί με τον ήρωα Λαμπράκη και την "ανεξιχνίαστη" δολοφονία του που χρεώθηκε σε πολιτικές σκοπιμότητες! Η ρωσική λέξη προβοκάτσια προέρχεται από τον κομμουνισμό. Στην πολιτική η προβοκάτσια μεταφράζεται ως η οποιαδήποτε δόλια πράξη τελούμενη υπό εγκαθέτων ή εχθρών ενός κόμματος, για να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στο κόμμα αυτό. Συμπεραίνω αβίαστα πως αφού η προβοκάτσια είναι σοβιετικής προέλευσης όρος, τότε και οι απανταχού απολογητές του επαναστατικού μαρξισμού εμπνέονται και αρέσκονται στην εφαρμογή της. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα αποκαλύψει τα κίνητρα των πρόσφατων αλλά και των σύγχρονων πολιτικών δολοφονιών στην Ελλάδα. Έως τότε η πολιτική εκμετάλλευση των δολοφονιών αυτών θα είναι αποκλειστικό προνόμιο των πολιτικών συνοδοιπόρων των θυμάτων. Cui bono; όπως είπε και ο Marcus Tullius Cicero την Ρωμαϊκή εποχή. Δεν συνηθίζω να ανεβάζω βίντεο στις αναρτήσεις μου, επειδή κανείς μπορεί να αμφισβητήσει την πηγή και την εγκυρότητά τους. Όμως δείτε την παρακάτω απόρρητη ομολογία του "τίγρη" ο οποίος ξεσκεπάζει την σκοπιμότητα του εγκλήματος και τους εμπνευστές του. Η μαρτυρία του Χατζηαποστόλου "τίγρη" στην ΕΤ3 έγινε πριν πεθάνει και βαραίνει ιδιαίτερα επειδή υπήρξε και ο ίδιος κομμουνιστής και ζητά από την δημοσιογράφο να την κοινοποιήσει μόνον μετά θάνατον, επειδή ακόμα και στο βαθύ γήρας εφοβείτο για την ζωή του. 




Λαμπράκης 1963 - Φύσσας 2013.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...