τόση δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν θα την αντέξω

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Έχουν ειπωθεί πολλά για την "δίκη του αιώνα". Δεν διευκρινίστηκε όμως ποιού αιώνα ακριβώς, αφού η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ανατρέχει στις σκοτεινές εποχές του Μεσαίωνα, όταν η Ιερά Εξέταση έριχνε στην πυρά τις γυναίκες που κατηγορούντο ως μάγισσες από την Καθολική Εκκλησία. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο της Ιεράς Εξέτασης έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα διάφορα παραρτήματά του. Δεν διστάζει να προκαταλαμβάνει την δικαιοσύνη με πανώ και δηλώσεις βουλευτών του. Θυμηθείτε την κακάσχημη (από μέσα και από έξω) βουλευτή Κατριβάνου να ζητά μεταφορά της δίκης από τον απομακρυσμένο Κορυδαλλό στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε τα τεμπελόσκυλα των Εξαρχείων να μπορούν να τρομοκρατούν τους δικαστές νυχθημερόν. Θυμηθείτε την επίσης άσχημη εισοδηματία κομμουνίστρια υφυπουργό Βαλαβάνη να καταδικάζει την ΧΑ πριν την δίκη, τις προάλλες.


Μιλώντας για την πυρά της Ιεράς Εξέτασης, ας φέρουμε στην ασθενή μας μνήμη τα εκατοντάδες ατιμώρητα εγκλήματα των αναρχικών όταν καίνε περιουσίες και καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές όπως έγινε στην ΜΑΡΦΙΝ πριν 5 χρόνια. Ακόμα και σήμερα τα ονόματα των κατηγορουμένων εμπρηστών αποκρύπτονται, εκτός από αυτό του Σίψα...μιλάμε για top secret VIP παρακρατικούς! Οι δίκαιες δίκες είναι ο πυλώνας του πολιτεύματος σε όλα τα ευνομούμενα κράτη του κόσμου. Στην Ελλάδα της ασύδοτης δημοκρατίας παραμένει ακόμη ο ευσεβής πόθος. Δύο μέτρα και δύο σταθμά αφού η εξαρτημένη δικαστική εξουσία επιδεικνύει ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα των αριστερών εγκληματιών, όπως του Σακκά, Ξηρού, Ρωμανού, ενώ την ίδια στιγμή υπακούει πειθήνια στις οδηγίες του πρωθυπουργού για προφυλάκιση των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος. Σαν να μην έφθανε αυτό έχουμε και την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των εξωκοινοβουλευτικών συνιστωσών του, να απαιτούν καταδίκη της ΧΑ χωρίς καν δίκη! Σαν να μην έφθανε και αυτό, απελευθερώνονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που ζημίωσαν το κράτος όπως στην περίπτωση Παπακωνσταντίνου. Φυσικά για να φθάσει να παραπεμφθεί διεφθαρμένος πολιτικός σε δίκη πρέπει να αποφασίσουν "δημοκρατικά" οι υπόλοιποι βουλευτές χάρις στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η ισονομία πάει περίπατο, το σύνταγμα της Ελλάδος γίνεται λάστιχο!

Η θεωρία της συλλογικής ευθύνης υιοθετήθηκε και επισήμως από το δικαστικό σύστημα της Ελλάδος. Μάταια αναφέρει η συνθήκη Παλέρμο πως δεν νοείται εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό όφελος και αυτό δεν αποδείχθηκε στην περίπτωση της ΧΑ μετά τις έρευνες του ΣΔΟΕ. Μάταια αποφάνθηκε ο εφέτης εισηγητής Σαλάτας πως δεν πρέπει να παραπεμφθούν οι Χρυσαγίτες σε δίκη αφού δεν στοιχειοθετείται η εγκληματική οργάνωση βάσει των κατηγοριών. Το καθεστώς, δηλαδή η εκτελεστική εξουσία, έχει τον τελευταίο λόγο, μαζί και οι ξένοι υποβολείς που θα το στηρίζουν. Τόση δικαιοσύνη πια στην Ελλάδα δεν θα την αντέξω, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...