Βαλασόπουλος ο Τσακ Νόρις της Ηλιούπολης

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Αμετανόητος ο επιτυχημένος δήμαρχος Ηλιούπολης Βαλασόπουλος. Εμφανίστηκε στην τηλεόραση και υπερηφανεύτηκε πως δεν υπάρχουν χρυσαυγίτες στον δήμο του! Η παρουσία του συνέπεσε με την διαμαρτυρία του δημάρχου Κορυδαλλού για την δίκη της Χρυσής Αυγής στις δικαστικές φυλακές. Έτσι λοιπόν για να κερδίσει και ο Βαλασόπουλος τα 15 λεπτά δημοσιότητας άνοιξε ξανά το στόμα του για να πετάξει τις γνωστές αντιφασιστικές κορώνες. Αυτές που τον έκαναν γνωστό ως τον "πασόκο με το κόκκινο γαρύφαλλο", αφού πριν 3 χρόνια είχε πει σε δημόσιες εμφανίσεις του πως δεν επιθυμεί τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ως συνομιλητές του. Να τον πληροφορήσω λοιπόν ως κάτοικος Ηλιούπολης πως στον δήμο του εκτός από "ανύπαρκτους χρυσαυγίτες", δεν υπάρχουν επίσης:

μαθητική προπαγάνδα στις πλατείες με την σφραγίδα της ΚΝΕ

-Η αισχύνη και η ντροπή, αφού πριν τρεις εβδομάδες παραχώρησε την κεντρική πλατεία επί δύο ημέρες στην ΚΝΕ για μαθητική προπαγάνδα Σάββατο και Κυριακή. Στην περίπτωση αυτή προφανώς εκμίσθωσε την μεγαλύτερη πλατεία του δήμου στους κόκκινους επιχειρηματίες του Περισσού. 
-Η πολυφωνία, αφού προεκλογικά αλλά και τους προηγούμενους μήνες, παραχωρούσε συστηματικά στο ΚΚΕ και το ανθελληνικό Ανταρσύα το μουσείο εθνικής αντίστασης για προεκλογικές ομιλίες! Τον Ιανουάριο συγκεκριμένα εκμίσθωσε το μουσείο στην συνιστώσα του Σόρος και του Μπόμπολα. Διαβάστε και την σχετική ανάρτηση του ιστολογίου μας ευτράπελα Ιανουαρίου
-Το φιλότιμο, αφού πρόσφατα παραχώρησε το δημαρχείο Ηλιούπολης στην ΜΚΟ "σισολφαμί" για την προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και την ομορφιά του πολυπολιτισμού!

κατά ΓΑΠ έτσι και ο Βαλασόπουλος

Βαλασόπουλε αφού "καθάρισες" την Ηλιούπολη από τους χρυσαυγίτες ως νέος Τσακ Νόρις, καθάρισε την τώρα και από τα ανθελληνικά σκουπίδια της παγκοσμιοποίησης και του κομμουνισμού. Αλλά τι λέω, αυτοί πληρώνουν καλά για να ενοικιάζουν τους δημοτικούς χώρους, πολύ καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...