η σήψη στην παιδεία επιταχύνεται

0
γράφει ο Νίκος Β.

Είναι γνωστός ο αφελληνισμός της ελληνικής παιδείας από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η απλούστευση της ελληνικής γλώσσας και το μονοτονικό ήταν τα επιτεύγματα των κυβερνήσεων που ανέλαβαν την διακυβέρνηση από το 1974 και εντεύθεν. 


Η νέα κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ όμως επιταχύνει την αποδόμηση της παιδείας με ζήλο από την πρώτη ημέρα ανάληψης της αρχής! Τα θρησκευτικά και οι θρησκευτικές εορτές θα "κόβονται με Μπαλτά". Εάν με βρίσκετε υπερβολικό, δείτε την σημερινή φρεσκότατη φωτογραφία που τράβηξα στο νηπιαγωγείο του γιου μου. Για είμαστε ακριβείς, η οδηγία αυτή εστάλη στις 20/01/15, δηλαδή επί υπουργίας Λοβέρδου. Σεβόμενοι τα συνδικαλιστικά κεκτημένα των νηπιαγωγών, το υπουργείο παιδείας δεν πειράζει την αργία των Τριών Ιεραρχών. Αντιθέτως ακυρώνει τον προγραμματισμένο εκκλησιασμό των νηπίων, αφού το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Επαφίεται στους ίδιους τους νηπιαγωγούς να εκκλησιαστούν εάν το επιθυμούν, δίχως τα νήπια...

Την έναρξη της επιχείρησης αθεοποίησης της ελληνικής παιδείας σήμανε πανηγυρικά ο νέος πρωθυπουργός στην χθεσινή του υπόσχεση αντί ορκωμοσίοας στο προεδρικό μέγαρο. Σειρά ασφαλώς έχει η προαιρετική διδασκαλία των θρησκευτικών. Κατόπιν το υπουργείο θα ασχοληθεί με την ελληνική ιστορία και την αναμόρφωσή της στα πρότυπα της ελληνοτουρκικής φιλίας και της παρακαταθήκης που άφησε η αείμνηστη Ρεπούση. 
το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ 
Ένα είναι βέβαιο: ότι δεν θα πλήξουμε με τη νέα κυβέρνηση των αμερικανοκομουνιστών! Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. 



Σκηνή από το κοντινό μέλλον

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...