κραυγή αποστράτων αξιωματικών ΕΣ

0
γράφει ο Στέργιος Σ. 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι πολύ άσχημα διαβάζοντας τέσσερις μέρες προ των εκλογών την διαβεβαίωση του κ. Πρωθυπουργού για άμεση άρση της μισθολογικής αδικίας. Ίσως ο κ. Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός θεωρούν ότι οι απόστρατοι πάσχουν από Alzheimer και έπαυσαν να ενθυμούνται διαχρονικά τα προεκλογικά πολιτικά ψέματα και υποσχέσεις τους, που μέσω των παπαγάλων του συστήματος περνούν δήθεν εμπιστευτικά στους " Ένστολους". Η ανακοίνωση αυτή προσβάλλει την λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, τη νοημοσύνη των Στρατιωτικών και εμπαίζει τις Οικογένειές τους.


Οι στρατιωτικοί είναι μία κατηγορία επιλεγμένων ανθρώπων με ειδικά και δοκιμασμένα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά προσόντα, που συνεχώς βελτιώνονται και σφυρηλατούνται μέσα από την εκπαίδευση και την ενάσκηση των καθηκόντων τους. Αυτό που διακρίνει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από άλλα λειτουργήματα, είναι το αξιακό περιβάλλον που ζουν και ενεργούν, η υπεράσπιση της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της Πατρίδος. Μέσα στα πλαίσια της υλοποιήσεως των σχεδίων της Νέας Παγκόσμιας τάξης, τα κυβερνώντα κόμματα διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και διαπομπεύουν τα στελέχη τους, άλλοτε αποκαλώντας τα "‘Ένστολους" και άλλοτε "αντιπαραγωγικούς" όταν γιά τα στελέχη δεν υπάρχει ωράριο, οι άδειες είναι κοινό μυστικό ότι γράφονται αλλά δύσκολα λαμβάνονται, λόγω του υψηλού βαθμού ευθύνης των στελεχών.

Από νεαράς ηλικίας καθιστάμεθα διοικητές, υπεύθυνοι για τη ζωή, την εκπαίδευση και το ηθικό των ανδρών μας. Χρεωνόμεθα ζωτικό χώρο τον οποίον έχουμε ορκισθεί να υπερασπιστούμε μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας. Όλοι οι στρατοί των ευνομουμένων χωρών αποτελούν το καμάρι της Πατρίδος τους και χαίρουν της εκτίμησης και της φροντίδας της πολιτείας. Η μόνη χώρα που η Κυβέρνησή της διαχρονικά κωφεύει είναι η Ελλάδα.

Κύριε Πρωθυπουργέ των απατηλών υποσχέσεων και του ξεπουλήματος της Ελλάδος , σπρώχνετε κάθε ημέρα την Ελλάδα πιο κοντά στον Καιάδα της Ιστορίας. Επιτρέψατε να μειωθεί η Δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια εποχή που η περιοχή έχει μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη και ο φίλος σας Ερντογάν εξαγοράζει ζωτικά μας εδάφη, ώστε η εισβολή στην Ελλάδα να είναι αυτή τη φορά εκδρομή για τους Τούρκους, σαν αυτή που περιέγραψε η κυρία Ρεπούση για τους γονείς μου, που ήλθαν από τη Σμύρνη. Κύριε Πρωθυπουργέ με 18 δις ευρώ από την πώληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ θα εξασφαλίζατε, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, το αξιόμαχο των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Εσείς όμως και η παρέα σας προτιμάτε να το χαρίσετε. Αγνοείτε τον Λαό σε όλα τα σημαντικά θέματα του Έθνους, που αφορούν το μέλλον και την επιβίωσή του. Η εντύπωση όλων των σκεπτομένων Ελλήνων είναι ότι όλα τα μνημονιακά κόμματα υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Σχετικά με τη μέριμνα που δείχνετε για το σώμα των Στρατιωτικών, σας γνωρίζω ότι ήμουν νιός και γέρασα και μετά από μισό αιώνα (1966) αναμονής έπαυσα να περιμένω κάποιο οικόπεδο του ΑΟΟΑ, που σαν μέλος του συνεταιρισμού "Κατσιποδίου" θα το είχα πάρει προ πολλού. Τόσα στρατόπεδα χαρίσθηκαν σε Δήμους από τις εκάστοτε Δημοκρατικές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θα μπορούσαν με εξαγορά του 5% των Στρατοπέδων να επέλυαν το οικιστικό πρόβλημα των στελεχών. Πολλές μεταθέσεις, προβλήματα εξοικείωσης οικογενείας, σύζυγοι που δεν μπορούν να ασκήσουν πλέον το επάγγελμά τους συνθέτουν μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη, που δυστυχώς οι περισσότεροι ανώτατοι συνάδελφοι, όταν επιλέγονται με κομματικά κριτήρια στην κορυφή, τα παραβλέπουν. Οι κλεπτοκρατικές Κυβερνήσεις άδειασαν το ταμείο μας, πούλησαν τα περιουσιακά στοιχεία του ΜΤΣ και όχι μόνο.

Αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να είναι κανείς αφελής για να τον μαντρώνουν τα κόμματα και να πιστεύει σε επαναλαμβανόμενα ψέματα. Όλοι μας γνωρίζουμε την Ιστορία μας. Η Ιστορία γράφτηκε και δεν σβήνει. Σέβομαι, καταλαβαίνω και τιμώ όσους έχασαν γονείς και συγγενείς από την κατάρα του αδελφοκτόνου πολέμου. Πρέπει να την διαβάζουμε για να μας διδάσκει και να μην επαναληφθεί. Πρέπει να μας ενώσει και να απομακρύνουμε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το δραματικό αυτό γεγονός για να μας κρατούν χωρισμένους και αδύναμους. Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Ο τελευταίος δεξιός πέθανε στη φυλακή και ήταν ο στρατηγός Ντερτιλής. Ο τελευταίος αριστερός ήταν στις Βρυξέλες και πέθανε τρώγοντας μαύρο χαβιάρι. Όλοι οι υπόλοιποι που βγάζουν τους δεξιούς και τους αριστερούς σκελετούς από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας είτε εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση ή εμμένουν στο χθες λόγω ηλικίας.

Κάποια γνωστή μου είπε κλαίγοντας ότι εψήφισε δεξιά για να μην έλθει η αριστερά και της πάρει το σπίτι. Τελικά της το πήρε η Τράπεζα. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αν δεν την σταματήσουμε τώρα θα μετατρέψει την ανθρωπότητα σε κόλαση, που η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια δεν θα στοιχίζουν ούτε ένα λεπτό..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...