ευτράπελα Ιανουαρίου

0
Προεκλογική περίοδος και τα παράδοξα, ευτράπελα και γελοία περιστατικά αφθονούν στην κοινοβουλευτική μπανανία μας. Ας ξεκινήσουμε με την απορία, γιατί να πιστέψουμε κάποιον που πληρώνει διαφήμιση για να μας πείσει πως "λέμε την αλήθεια"; Γιατί να πιστέψουμε έναν που ήδη έχει διαψευσθεί από την διακυβέρνηση του επί δυόμιση χρόνια; Γιατί να σε πιστέψουμε Αντωνάκη;






Εάν πάντως πειστήκατε από το παραπάνω σύνθημα και αναζητείτε εναγωνίως να σταυρώσετε υποψήφιο στην Β' Αθήνας, σας προτείνουμε τον Δένδια τον Νικολάκη. Για του λόγου το αληθές απολαύστε στιγμιότυπο από το προεκλογικό του φυλλάδιο. Θα σας πείσει σίγουρα:
all inclusive ψύξη ,θέρμανση και catering
Εάν είστε ένας από αυτούς που γοητεύονται από το νέο ΠΑΣΟΚ του Τσιπραντρέου, να γνωρίζετε πως η ελπίδα πάντοτε πεθαίνει τελευταία, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για οικονομικές εξαγγελίες για χαχόλους και άτολμους "ορθολογιστές". Τουλάχιστον ο Αλέξης δεν τολμά να πει "λεφτά υπάρχουν", αρκείται να μας παρηγορήσει πως "η ελπίδα έρχεται", πονηρός ο διαφημιστικός του σύμβουλος.


Τί κοινό έχουν οι δύο φιναλίστ των εκλογών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Μα τι άλλο παρά έναν παράφορο κρυφό έρωτα που κρύβεται πίσω από καβγάδες "ευρωλαγνικής αντιζηλείας", ο οποίος θα καταλήξει σε ακόμα ένα "πολιτικό γάμο" της δεκαετίας 2010, μετά από τον προηγούμενο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012. Αλέξη πες αλεύρι, ο Αντωνάκης σε γυρεύει, αλλά ντρέπεται να το πει δημοσίως.

Ευτυχώς όμως που η δημοκρατία μας λειτουργεί άψογα, ή διαφορετικά όποιος έχει χρήματα για να σκορπίσει δεξιά και αριστερά προεκλογικά, γίνεται ευρέως γνωστός, ακόμα και αν πρόκειται για κόμμα εξωκοινοβουλευτικό, ανθελληνικό, ισλαμικό και αναρχοτρομοκρατικό. Ο δημος Ηλιούπολης με τον πασόκο δήμαρχο Βαλασόπουλο, όπως και λίγους μήνες διαβάσατε στην ανάρτηση ο αναρχικός δήμος, υπερήφανα παρουσίασε στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!  

εμπρός ΜΑΡΣ
Όσο για το τρίτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, οι δίαυλοι των ΜΜΕ, αλλά και οι πάσης φύσης δημόσιες αίθουσες, είναι ερμητικά κλειστές. Βλέπετε χωρίς χρήματα για εκμίσθωση δημοτικών αιθουσών, εκτύπωση εκατοντάδων μουσαμάδων και αφισών και πολυσέλιδα διαφημιστικά φυλλάδια, η Χρυσή Αυγή είναι ανύπαρκτη στην "μπανανική δημοκρατία" των ΜΜΕ. Άλλωστε η κομματική επιχορήγηση καταβάλλεται κανονικότατα σε όλα τα κοινοβουλευτικά και μη κοινοβουλευτικά κόμματα του τόξου, εκτός από την Χρυσή Αυγή. Υπήρξα αυτήκοους μάρτυς της ενημερωτικής εκπομπής του ραδιοσταθμού 984 στην οποία είχαν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμπεριλαμβανόμενης της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, πλην φυσικά της Χρυσής Αυγής. Γεια σου ρε δημοκράταρε, επιτυχημένε δήμαρχε Γιώργο Καμίνη.


Παρατηρώ πάντως πως το γέρικο ΚΚΕ δεν τα έδωσε όλα για την ανεξαρτησία...με συγχωρείτε για τον προεκλογικό αγώνα του Ιανουαρίου. Οι χιλιάδες αφίσες και εκατοντάδες μουσαμάδες που κρεμά συνήθως δεν ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ των ευρωεκλογών του Μαϊου. Φαίνεται πως το πολύπειρο κόμμα των 96 ετών προβλέπει επαναληπτικές εκλογές ή έχει αποφασίσει να μας εκπλήξει φαιδρά με την κωλοτούμπα του αιώνα (business as usual)... Συνεπώς οι σπαγκοραμένοι της βουλής που δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό, δεν σπαταλούν χρήματα άσκοπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...