ευτυχώς που γεννήθηκε το ΙΣΙΣ

0
γράφει ο Γιώργος Χ.

Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος ώθησε κάποιους να σκεφτούν ότι δείλιασα κι εγώ και άλλους ότι τρελάθηκα παντελώς. Κι όμως αγαπητοί μου είμαι απόλυτα ειλικρινής: λατρεύω το ΙΣΙΣ, είμαι κατενθουσιασμένος που υπάρχει, πιστεύω όντως ότι αν δεν υπήρχε έπρεπε να το εφεύρουμε κι αν είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών της Δύσης, τότε είναι ότι καλύτερο έχουν δημιουργήσει από συστάσεως!!


Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί κατέδειξε, ευθύς εξ αρχής, το εγκληματικό, αιμοσταγές, δολοφονικό πρόσωπο του Ισλάμ. Με τη βαρβαρότητά του λειτούργησε ως "πολιτισμικό σοκ" στους αποκοιμισμένους και αποχαυνωμένους δυτικούς, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με την πραγματικότητα.

Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί ξεμπρόστιασε τους πιο θανάσιμους εχθρούς της Ελλάδος, την τουρκία και την αλβανία. Με την υποστήριξη που παρέχουν και οι δύο στους μαχητές του, με την αισχρή, επαμφοτερίζουσα στάση της τουρκίας, με τη συνεχόμενη ροή αλβανοχτηνών στις τάξεις του, έκανε σαφές το ποιόν αυτών των φυλών και των κρατών τους.

Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί έβαλε την ταφόπλακα στην ηλίθια κοινωνιολογική θεωρία του melting pot. Με το να προσελκύει 2ης και 3ης γενιάς μουσουλμάνους από όλες τις προηγμένες δυτικές κοινωνίες που τους έχουν παράσχει αφειδώς τα πάντα, ακόμα και εις βάρος των γηγενών, απέδειξε αυτό που εμείς γνωρίζαμε: "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς" ή πιο απλά, ότι τα χτήνη δεν εξημερώνονται.

Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί όταν οι λοβοτομημένοι "προοδευτικοί" θολοκουλτουριάρηδες δεν το πήραν το μηνυματάκι" με όλα τα παραπάνω, χτύπησε βάρβαρα, χτύπησε αυτούς που έμμεσα το συνδράμουν (καταλύοντας κάθε συνεκτικό ιστό της Δύσης, από έννοιες όπως θρησκεία, οικογένεια, έθνος, φυλή, κ.ο.κ.), δολοφονώντας την ομάδα του Charlie Hebdo. Ίσως έτσι κατανοήσουν οι αριστερούληδες ότι το Ισλάμ τους εχθρεύεται εξ΄ίσου όσο και καθετί άλλο που αποτελεί τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί σκοτώνει και μουσουλμάνους. Επιτιθέμενο στις άλλες σέχτες του βδελύγματος που ονομάζουμε Ισλάμ, το ΙΣΙΣ ίσως αναζωπυρώσει τον πάντα υποβόσκοντα εμφύλιο Σουνιτών-Σιιτών. Ας αλληλοσφαχτούν επιτέλους για τη δόξα του προφήτη τους κι ας αποτελειώσουμε τη δουλειά.

Λατρεύω το ΙΣΙΣ γιατί θεωρώ τις γεννήσεις το χειρότερο όπλο του Ισλάμ στο μοχθηρό του σχέδιο για κυριαρχία στον πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι μας το λένε, δια στόματος άπειρων αρχηγών τους, ότι θα μας κατακτήσουν με τον "καρπό από τις μήτρες των γυναικών τους", εμείς οι λοβοτομημένοι δυτικοί δεν κάνουμε το αυτονόητο, την επιβολή αυστηρών περιορισμών γεννήσεων (1 παιδί ανά 2 γυναίκες για τουλάχιστον τόσο σε όσους έρχονται όσο και στις φιδοφωλιές τους. Όταν σε χώρες όπως η Δανία ο ρυθμός αύξησης των μεμετιών είναι 6πλάσιος, όταν όλες οι στατιστικές υποδηλώνουν ότι σε 20 χρόνια η Ευρώπη θα είναι ισλαμοκρατούμενη, όλοι κωφεύουν!

Λατρεύω τέλος το ΙΣΙΣ γιατί ίσως τρομάξει τους "θρησκευτικούς πλάνητες" που τώρα έλκονται κατά χιλιάδες από το Ισλάμ. Ως Άθεος, δε βρίσκω άλλη έκφραση για να περιγράψω τα υποπροϊόντα της κουλτούρας μας που, ανίκανα να κατανοήσουν τις προόδους της επιστήμης, ανίκανα να φιλοσοφήσουν, ανίκανα να διευρύνουν το πνεύμα τους και να αποδεχτούν έννοιες όπως το Χάος και το Άπειρο, καταλήγουν μετά από "αναζητήσεις" (βολοδέρνοντας δηλαδή από τον ένα ψευτοπροφήτη στον άλλο) στις αγκάλες του Ισλάμ που τους παρέχει το βούρδουλα και την αυστηρότητα που πάντα επιθυμούσαν. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αν θα το πετύχει το ΙΣΙΣ, γιατί "δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το Σύμπαν αμφιβάλλω"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...