ακόμη ένας δήμαρχος με χορηγό

0
γράφει ο Νίκος Β.

Στην παλαιότερη ανάρτηση φύγε καταραμένο 2013 προφήτευσα πως δεν θα πάψω να βλέπω την φάτσα του τουρκόσπορου και εμπαθή Μπουτάρη και το νέο έτος. Δυστυχώς επαληθεύτηκα και οι εκλογές του Μαΐου παρήγαγαν εκ νέου το απεχθές αυτό αποτέλεσμα. Από την πρώτη εμφάνισή του στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στα τέλη του καλοκαιριού, ο δήμαρχος έδειξε τις διαθέσεις του. Φόρεσε εβραϊκό αστέρι εντός του δημαρχιακού μεγάρου της ελληνικής συμπρωτεύουσας και κατόπιν συνέχισε να προκαλεί με αίσχη όπως τα παρακάτω:

Υποστήριξη, διαφήμιση αλλά και συμμετοχή στην παρέλαση ανωμαλίας και ανθελληνισμού στην Θεσσαλονίκη, το διαβόητο gay parade.








Φασιστική αντιμετώπιση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της ΧΑ πριν και μετά τις εκλογές του Μαίου, με αποκορύφωμα τις ύβρεις και την απόπειρα φίμωσής τους στο δημοτικό συμβούλιο στις αρχές του μηνός.








Προκλητική υποστήριξη στην ανάδειξη της "οικίας Κεμάλ" στην πόλη και διοργάνωση τελετής μνήμης για τον θάνατό του στις 10 Νοεμβρίου προσκαλώντας δεκάδες Τούρκους κλακαδόρους που κρατούσαν τουρκικές σημαίες μέσα στην Θεσσαλονίκη! 






Δημιουργία μουσείου ισλαμικής τέχνης για την ανάδειξη των ανύπαρκτων εκθεμάτων της επίδρασης των Αράβων και Τούρκων στην πόλη.






Η συνεργασία του Μπουτάρη με την διαβόητο Τζόρτζ Σόρος και την ΜΚΟ "Άρσις" του Γαβαλά, την οποία φύτεψαν μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουτάρης, είχε δηλώσει ότι "ο κ. Σόρος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος". 




Αλληλέγγυοι της "Άρσις" είναι οι γνωστοί-άγνωστοι των γνωστών καταλήψεων, τα αγαπημένα παιδιά του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Μηταφίδη. Στα πεπραγμένα της "Άρσις" είναι και η συμμετοχή στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Ιούλιο 2013 στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα αποφασίστηκε να εκχωρηθεί και ένα δημοτικό κτίριο στην "Άρσις", προκειμένου να δημιουργηθεί «φιλοξενείο» λαθρομεταναστών στην καρδιά της πόλης. Οι αιτιολογημένες αντιδράσεις των κατοίκων, που βλέπουν να υποβαθμίζεται η γειτονιά τους, καταστέλλονται από τον «παραδήμο», κατά το «παρακράτος». Περιθωριακοί «αντιεξουσιαστές» με επιδρομές και προπηλακισμούς τρομοκρατούν τους κατοίκους στις ανοικτές συνελεύσεις τους.

Ουκ έστιν τέλος για τα έκτροπα του απαισιότερου δημάρχου στην ιστορία της Ελλάδας. Περισσότερα διαβάστε στην παλαιότερη ανάρτηση του ιστολογίου συμπάσχουσα συμπρωτεύουσα. Για την αντικειμενικότητα της πληροφόρησης θα παρακαλούσα τους αναγνώστες να αναφέρουν ένα θετικό αυτού του ανδρείκελου της παγκοσμιοποίησης. Δεν μπορεί θα υπάρχει αφού τόσα καρντάσια τον ψήφισαν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...