αποκλειστικό - μετονομάζεται η βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων

0
γράφει ο Νίκος Β.

μία από τις εγκαταστάσεις
Το success story της ανάπτυξης μέσα στα 2 χρόνια της συγκυβέρνησης έφερε τα πρώτα αποτελέσματα στην εκβιομηχάνιση της χώρας. Η βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων μετονομάζεται σε "βιομηχανική Jumbo"! Η ιστορική αυτή καμπή της ελληνικής βιομηχανίας γίνεται αφού ολοκληρώθηκε η τρίτη εγκατάσταση των αποθηκών της κολοσιαίας ελληνικής εμπορικής επιχείρησης με τα κινεζικά προϊόντα, στην περιοχή των Οινοφύτων. 





και άλλη μία εγκατάσταση
Επειδή οι παλαιές βιομηχανίες κλείνουν με ρυθμούς καταιγιστικούς, η διοίκηση της Jumbo δεν χρειάστηκε να επενδύσει σε ανέγερση νέων κτιρίων. Αρκούσε η εξαγορά χρεωκοπημένων βιομηχανικών εγκαταστάσεών από πλειστηριασμούς και η ανακαίνισή τους με χαρούμενα παιδικά χρώματα! Έτσι δόθηκε επιτέλους ο χαρμόσυνος τόνος στην γκρίζα βιομηχανική ζώνη που απαλλάχτηκε από τα ενοχλητικά φουγάρα και τις ρυπογόνες δραστηριότητες του παρελθόντος. Χαράς ευαγγέλια για τους οικολόγους πράσινους και την greenpeace. Όχι πια εξασθενές χρώμιο στον ποταμό Ασωπό!

Στα εγκαίνια των τεραστίων εγκαταστάσεων πρόκειται να παραστούν ο υπουργός βιομηχανίας ή ο υπουργός παιδείας, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία άλλωστε. Σημασία έχει πως με τον ρυθμό αύξησης των καταστημάτων Jumbo στην Ελλάδα, Κύπρο, Σκόπια και αλλού, πιθανόν είναι να χρειαστεί να επιταχτούν και οι υπόλοιπες βιομηχανίες στην βιομηχανική ζώνη Jumbo, γεγονός θετικό για την εθνική (κινεζική) οικονομία. 


Το Google maps φταίει για όλα
Εάν ωστόσο ανοίξει και η αλυσίδα των Jumbo στην Τουρκία, τότε ενδεχομένως οι δίγλωσσες επιγραφές στο εσωτερικό των καταστημάτων καθιερωθούν για λόγους οικονομίας σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα πανελλαδικά. Άλλωστε όπως βλέπετε παρακάτω, η διοίκηση της Jumbo καθιέρωσε την ιδέα αυτή στο κατάστημα Κομοτηνής, για τους τουρκόφρονες πελάτες της!

κατάστημα Κομοτηνής με τις ευλογίες του σουλτάνου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...