παγκόσμια ημέρα κατά του ... σιωνισμού

1
γράφει ο Νίκος Β.

Οδηγώντας πριν λίγες ημέρες είδα ένα γραμμένο σύνθημα σε τοίχο σχολείου "22 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού". Ο συγγραφέας του μουτζουρώματος ήταν προφανώς κάποιος ακτιβιστής της εξωκοινουβευτικής αριστεράς, χωρίς πάντως την υπογραφή κάποιου κόμματος ή το έκκεντρο Α με το οποίο υπογράφουν συνήθως οι αναρχοκομμουνιστές. Λίγο παρακάτω είδα σε άλλο προάστιο της Αθήνας και άλλο ένα παρόμοιο σύνθημα "09 Νοεμβρίου παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού" ξανά ανυπόγραφο, αυτή την φορά σε τοίχο οικίας. 


Αναρωτήθηκα εάν πρόκειται για μπέρδεμα ή εάν πράγματι υπάρχουν δύο ξεχωριστές ημέρες του χρόνου κατά τις οποίες ο ΟΗΕ "καταπολεμά τον φασισμό εις διπλούν". Πράγματι ψάχνοντας στο διαδίκτυο εύκολα ανακάλυψα πως υπάρχουν δύο ξεχωριστές ημέρες του χρόνου που όλος ο κόσμος υποχρεούται να παρακολουθεί αφιερώματα σε τηλεοράσεις και σχολεία για τα θύματα του απάνθρωπου πολέμου που προκάλεσε ο Χίτλερ. Μόνο που στην δεύτερη ημερομηνία 09 Νοεμβρίου ο πλήρης τίτλος εμπεριέχει το"...και του αντισημιτισμού". Με το ζόρι δηλαδή πρέπει όλος ο πλανήτης να μοιρολογάει τους Εβραίους που οδήγησε ο Χίτλερ στον θάνατο, λες και δεν υπήρχαν άλλες εθνότητες θύματα του πολέμου αυτού. Συνεπώς υποχρέωσή μας είναι δύο φορές τον χρόνο να καταριόμαστε τον Χίτλερ, ενώ την δεύτερη φορά για όσους δεν συνετίστηκαν με την πρώτη "παγκόσμια ημέρα" η επανάληψη οδηγεί στην μάθηση. Για να το κάνουμε λιανά ο ΟΗΕ, η ΟΥΝΕΣΚΟ και εγώ δεν ξέρω ποια άλλη διεθνιστική οργάνωση, ρωτά επιτακτικά: το καταλάβατε ότι μόνο οι Εβραίοι αξίζουν επάνω στην γη, ή να κάνω και κακά μου;

Είναι να απορεί κανείς πως δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα κατά του ανθελληνισμού, του αντιπολωνισμού, αντισοβιετισμού, αντιγερμανισμού, αντιιαπωνισμού κοκ. Λες και η Ελλάδα μας δεν απότισε φόρο αίματος στον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Λες και δεν υπήρξαν θύματα από τους ηττημένους του πολέμου και μάλιστα άμαχοι πολίτες με τις μαζικές εκτελέσεις της Δρέσδης, Χιροσίμα, Ναγκασάκι με όπλα μαζικής καταστροφής και μάλιστα μετά την λήξη του πολέμου! 




Άξιος ο μισθός της διεθνιστικής αριστεράς μέσα και έξω από την ελληνική βουλή. Μετά και το αντιρατσιστικό (ή αλλιώς υπερεβραϊκό) νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τα γατάκια βουλευτές της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Ανυπομονούν να ανοίξουν τα στόματα - οχετοί οι ραβίνοι, το αφορολόγητο ΚΙΣ, αλλά και ουκ έστι τέλος έτεροι τουρκόσποροι, ελληνόφωνοι πάντοτε, ανθέλληνες. Πάντοτε με στόχο την ελληνική ιστορία και παράδοση, πάντοτε εις βάρος των στηριγμάτων του ελληνικού έθνους. 
Είναι αναμενόμενο να αντικρίζουμε σε καθημερινή βάση την παραπάνω εικόνα βγαλμένη από ταινίες κατασκοπείας του Χόλιγουντ, όπου χρηματισθέντες "προοδευτικοί", κοινώς εβραιοχύματα, διαδηλώνουν υπέρ των σιωνιστών του κράτους του Ισραήλ που τις ίδιες ώρες δολοφονούν αδιακρίτως τους άμαχους Παλαιστινίους στην Γάζα!


Προτείνει λοιπόν και η ταπεινότητά μου στον ΟΗΕ, την θέσπιση της "παγκόσμιας ημέρας κατά του σιωνισμού" έτσι ώστε δημιουργηθεί το αντίπαλο δέος στην σιωνιστική λαίλαπα που σκαρώνει πολέμους και προσθαφαιρεί έθνη στον παγκόσμιο χάρτη κατά το δοκούν. Λέτε να εισακουστώ από τον γενικό γραμματέα Μπαν Γκι Μουν; 


Δέχομαι προτάσεις για την ημερομηνία της νέας επετείου αυτής...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάθε ημέρα είναι μία καινούργια ημέρα κατά των σιωνιστών!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...