τα μπάνια των πολιτικάντηδων (βίντεο)

0


γράφει ο Νίκος Β. 

Και ο Κασιδιάρης εισήλθε στην φυλακή της δημοκρατίας ή με άλλα λόγια της τραπεζικής τυρανίας! Tο 19ο κεφάλαιο των πρωτόκολλων των σοφών Εβραίων στην ακριβή εφαρμογή του, όπως ο ίδιος ο Κασιδιάρης είχε προαναγγείλει στην βουλή τον Οκτώβριο του 2012 αμέσως μετά την είσοδό της Χρυσής Αυγής στο άνδρο της διαφθοράς. Τότε που είχαν ήδη είχαν φανεί οι βουλές του καθεστώτος με τις πρώτες άρσεις ασυλίας για τα βίντεο από την ανατροπή των παράνομων πάγκων στις λαϊκές αγορές. Βλέπετε έπιασαν τόπο οι μηνιαίες εκπαιδευτικές επισκέψεις του Σαμαρά σε ποικίλα εβραϊκά συνέδρια στην Αμερική και αλλού. "Ο πιο καλός ο μαθητής είναι αυτός στην τάξη, κι οι δάσκαλοί του τον έχουνε μην βρέξει και μην στάξει", όπως έλεγε κι ο Ζαμπέτας.

Όλοι οι εχθροί του καθεστώτος στην φυλακή, σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής, προκειμένου να απαξιωθούν στην κοινή γνώμη και περισσότερο στους δυνητικούς ψηφοφόρους που προέρχονται από άλλα κόμματα. Το χρήμα υπερέχει του αισθήματος δικαίου και της αλήθειας. Η δύναμή του χρυσού διαμορφώνει κατά βούληση μία εικονική – ψευδή πραγματικότητα. H «Νέα Δημοκρατία» δικαιώνει κυριολεκτικά το όνομα της: μία πρωτοφανής,  κατ’ευφημισμό δημοκρατία που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει όλους τους πρόσκαιρους  συμμάχους που της δίνει το αδηφάγο σύστημα πλουτοκρατίας και στυγνού καπιταλισμού. Ένα σιωνιστικό σύστημα που δεν διστάζει να συνδράμει ακόμα και τους άσπονδους εχθρούς του, όπως έκανε στην Ουκρανία με τους πραξικοπηματίες νοσταλγούς του Χίτλερ. Ένα σύστημα που εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα από τους νεκρούς Ρώσους στην Ουκρανία προς την αμαρτωλή δύση, ακριβώς όπως έκανε κατά την διάρκεια της μικρασιατικής καταστροφής το 1922. Τότε οι σκοτωμένοι άμαχοι Έλληνες τροφοδοτούσαν με τα οστά τους τις καλλυντικές βιομηχανίες της Γαλλίας, τώρα οι αντιστασιακοί Ρώσοι της ανατολικής Ουκρανίας τροφοδοτούν με τα ζωτικά όργανά τους μετά ή πριν τον θάνατό τους τα νοσοκομεία της Δύσης.

Σύντομα το ιστολόγιό μας θα καταθέσει ενώπιόν σας τις πληροφορίες που συνέλλεξε από τον Σεπτέμβριο 2013 οπότε και δολοφονήθη ο Φύσας, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου για το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και τους βουλευτές της. Ίσως για πρώτη φορά διαβάσετε στοιχεία της κρίσιμης εκείνης νύκτας, καθώς και ενδείξεις που έντεχνα αποκρύπτονται για 10 ολόκληρους μήνες από τα ΜΜΕ. Στοιχεία που μόνο στην δίκη όπως φαίνεται θα συζητηθούν. Έως τότε αναμείνατε στους υπολογιστές σας και ευχηθείτε καλές διακοπές στους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου». Τους μεγάλους αυτούς πολιτικούς άνδρες και γυναίκες που αμέριμνοι θα πλατσουρίσουν τα πλαδαρά σαρκία τους στα αιγαιοπελαγίτικα νερά, την στιγμή που 8 αντίπαλοί τους βουλευτές θα «σωφρονίζονται» στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζουμε τουλάχιστον στην άμεμπτη δικαιοσύνη να επιστρέψει την εγγύηση των 50.000 € που κατέθεσε ο πατέρας του Κασιδιάρη τον περασμένο Σεπτέμβριο προκειμένου ο γιός του να αφεθεί να πολιτεύεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Δεν πιστεύω πως θα σκεφθούν να τα βουτήξουν και αυτά, έτσι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...