Θράκη: μήνυμα ελήφθη ή να κάνουν και κακά τους;

0
γράφει ο Γιώργος Χ.


Η μέχρι τώρα παραδοχή στο χώρο των ανεκτικών, πολυπολιτισμικών,ψευτοαλληλέγγυων, θολοκουλτουριάρηδων ήταν ότι οι μουσουλμάνοι θα «ενσωματωθούν» (όπως οι γύφτοι π.χ. μεγάλο σουξέ η ενσωμάτωση λέμε...  ) και φυσικά θα στηρίξουν τους πατρώνες τους, εξασφαλίζοντας έτσι την εσαεί κυριαρχία (χούντα μήπως;;;) της αριστεράς και της προόδου επί των κακών, φασιστών Ελλήνων.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ανάρτηση στο indymedia (“thou shalt know thy enemy” λένε...) που κάποιος αριστερούλης ψέλλισε ότι τον ενοχλεί που τους συνδράμουν κι αυτοί επιμένουν στο «Αλλάχ ουάκμπαρ» και ο, λοβοτομημένος κι αποβλακωμένος, κομμισάριος τον αποπήρε γράφοντας «πρέπει πρώτα να αποκτήσουν όλοι δικαιώματα και μετά θα κάνουμε αθεϊστικές ζυμώσεις μαζί τους»!!! Τώρα το ποιόν θα ζυμώσουν οι μυλόπετρες της Ιστορίας είναι άλλο θέμα...

Δυστυχώς τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Θράκη άλλα δείχνουν. Να που, τελικά, τα μεμέτια δε διστάζουν «να δαγκώσουν το χέρι που τα τάιζε» μόλις νιώσουν αρκούντως ισχυρά. Να που η, παρωχημένη θεωρία του melting pot σκάει ως καυτή μαρμίτα στα μούτρα των θιασωτών της.

Μόλις λοιπόν οι μουσουλμάνοι ένιωσαν αρκούντως ισχυροί, κατέβασαν δικό τους κόμμα και καταψήφισαν κάθε άλλο. Παρά το ασύστολο «γλύψιμο» του μισελληνικού (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, πού δε δίστασε να αποβάλει γύφτισσα μουσουλμάνα υποψήφια αρνούμενη να ταυτιστεί με τους τούρκους, παρά τις γονυκλισίες της ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ που φροντίζει να τους νομιμοποιεί σε καταιγιστικούς ρυθμούς, παρά τις ικεσίες της ΡΗΜΑΔ που, μέσω του Υπ. Παιδείας κατέστησε τα τούρκικα υποχρεωτικά και στους μη τούρκους, παρά την εθνομειοδοσία του Σαμαρά-ΝΔούλας που δεν τήρησε καμμία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του για επαναφορά γένους στις παραγωγικές σχολές κλπ., τα μεμέτια έκαναν το δικό τους.

Αν και αυτό το μήνυμα δε συνετίσει τα λοβοτομημένα ανδρείκελα της δήθεν δημοκρατίας μας, είμαστε θλιβερότεροι του θλιβερού. Το σχέδιο των μουσουλμάνων (και δη των τούρκων) είναι προφανές και έχει εκτεθεί παγκοσμίως: όταν είναι λίγοι κάνουν τους κακομοίρηδες, όταν αυξηθούν ζητούν μειονοτικά δικαιώματα, όταν κυριαρχήσουν εξολοθρεύουν τους υπόλοιπους.

Υπάρχει ακόμη καιρός για αντίδραση με μια σειρά απλών κινήσεων:

Α) Άμεση εφαρμογή της ισχύουσας Συνθήκης της Λωζάννης: Βάσει αυτής της, ετεροβαρούς κι επονείδιστης, συνθήκης, υποχρεωνόμασταν στο πλαίσιο της «αμοιβαιότητας» να έχουμε δύο (2) μουσουλμάνους Έλληνες υπήκοους για κάθε ένα (1) δικό μας στην Κωνσταντινούπολη. Δεδομένου ότι, μετά τα μέσα του 1950, άντε να έχουν μείνει 2-3.000 Έλληνες στην Πόλη, δικαιούμαστε να απελάσουμε καθένα που αυτοπροσδιορίζεται ως ή νιώθει τούρκος.
Βάσει της ανωτέρω Συνθήκης μπορούμε και να ακυρώσουμε τις εκλογές στη Θράκη, αποβάλωντας το DEP που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκικό... Αλήθεια, ο Άρειος Πάγος πώς επέτρεψε την κάθοδο στις εκλογές αυτού του μορφώματος;; Ή μήπως ήταν αντάλλαγμα για τη Χρυσή Αυγή;;; Φτάσαμε στο σημείο να παζαρεύουμε το δικαίωμα των εθνικιστών Ελλήνων;;;

Β) Ενίσχυση των διασπαστικών/κεντρόφυγων δυνάμεων στη μουσουλμανική μειονότητα: Εξαφανίζοντας μίσθαρνα όργανα των τούρκων, όπως ο Χριστόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και η Διαμαντοπούλου-Ρεπούση-Δραγώνα, που προσπαθούν διακαώς να ομογενοποιήσουν την μειονότητα υπό την ημισέληνο, πρέπει άμεσα να τονίσουμε όσα τους χωρίζουν. Ειδικά οι Πομάκοι πρέπει να ενισχυθούν, με δικά τους σχολεία και γλώσσα αντί να υποχρεώνονται να διδάσκονται τα τούρκικα

Γ) Ανακοπή της Λαθροεισβολής: Η Ευρώπη-Φρούριο που καθυβρίζουν τα αντιφασιστικά καθίκια πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Με δραστικότατα μέτρα πρέπει να παταχθεί η αθρόα εισβολή μουσουλμάνων κυρίως. Υπάρχει κάθε ηθική δικαίωση αν π.χ. εκτελούνται επιτόπου οι δουλέμποροι κ.ο.κ.


Κυρίες και κύριοι, ασχολείστε με ήσσονος σημασίας θέματα, την ίδια στιγμή που οι τουρκοι κατακτούν την πλούσια Θράκη μας, οι γυφτοσκοπιανοί σηκώνουν κεφάλι στη Μακεδονία, οι αλβανοί εγείρουν αξιώσεις σε όλη την επικράτεια, οι γύφτοι είναι «κράτος εν κράτει» και οι αλλοδαποί εκλέγουν πια ευρωβουλευτές (Κούνεβα;;; η πλύστρα στην ευρωβουλή;;) και δημάρχους!!!!

Τα επόμενα λίγα χρόνια θα κρίνουν αν η χώρα θα παραμείνει στα χέρια μας, αν η Ήπειρος θα παραμείνει ευρωπαϊκή: Δράστε άμεσα ή αγοράστε μπούργκες και μαντήλες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...