η ονειρεμένη κυβέρνηση της αριστεράς

0
γράφει ο Νίκος Β.
 
αν-αρχία όπως α-γαμία
"Ξεχωρίζω από το χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων:

- Ο υπουργός μετανάστευσης Σαούλ Λεβί, κατά κόσμο Πέτρος Κωνσταντίνου, εξήγγειλε την αύξηση του ειδικού τέλους αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πολιτικούς πρόσφυγες. Τα έσοδα από τον φόρο αυτό θα διατεθούν α) για την αγορά 200.000 αδιάθετων κατοικιών στο νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης, για την στέγαση 2.000.000 ατόμων από Ασία και Αφρική που πολιτογραφήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια, τους λεγόμενους νεο-Έλληνες
β) τα μεγάλα στρατόπεδα και κέντρα εκπαίδευσης του ελληνικού στρατού θα διαρυθμιστούν για να υποδεχτούν τους μετανάστες που περνούν τα ελληνικά σύνορα, 3000 καθημερινά, έως ότου ολοκληρωθεί η απόδοση της ιθαγένειας. Η μέχρι πρότινος λειτουργία των κέντρων εκπαίδευσης παύεται οριστικά αφού η στρατιωτική θητεία καταργήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον νόμο που ψήφισε η βουλή. Την μεταρύθμιση αυτή συνυπογράφει η υπουργός αμύνης Φώφη Γενηματά και η υπουργός προστασίας του πολίτη Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.

- Η υπουργός παιδείας Μαρία Ρεπούση εξήγγειλε το νεό πρόγραμμα σπουδών για την κοινότητα των παλαιο-Ελλήνων που επιθυμούν τα παιδιά τους να διδάσκονται ακόμα την ελληνική γλώσσα. Η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας απλουστεύεται ως προς το αλφάβητο και την ορθογραφία. Παράλληλα καταργείται το μάθημα της ιστορίας, ενώ τα θρησκευτικά αντικαθίστανται από το μάθημα της εισαγωγής στον ισλαμισμό, ξεκινώντας στις τρεις τελευταίες τάξεις του δημοτικού σχολείου. Όσον αφορά τα παιδιά των νεο-Ελλήνων μεταναστών, τα απλουστευμένα ελληνικά θα διδάσκονται ως δεύτερη γλώσσα στην λατινική γραφή greeklish. Στις πανελλαδικές εξετάσεις μοριοδοτούνται εκτός από τους μουσουλμάνους και τους νεο-Έλληνες και οι ομοφυλόφιλοι μαθητές που φέτος συμπλήρωσαν το μηχανογραφικό δελτίο επισημαίνοντας την ιδιαιτερότητά τους αυτή.

- Η υπουργός δικαιοσύνης Γιάννα Κούρτοβικ δημοσιοποίησε το τέταρτο κατά σειρά επικαιροποιημένο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατά το τελευταίο έτος. Η βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο νομοσχέδιο έγκειται στην επιβολή αυστηρότερων ποινών στους αρνητές του εβραϊκού ολοκαυτώματος, καθώς και στην απαγόρευση της ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στους δημόσιους χώρους και στις οικίες. Επίσης αναγνωρίζει το δικαίωμα στο αλλοδαπό θύμα του ρατσισμού να καταγγέλει ακόμα και φραστικές επιθέσεις εις βάρος του, παρέχοντάς του δωρεάν νομική κάλυψη στο δικαστήριο. Η διαδεδομένη στις αναρχικές συλλογικότητες πυρά της σημαίας δεν τιμωρείται όπως στο φασιστικό παρελθόν, πλέον η έκφραση αυτή θα έγκειται στην αρμοδιότητα του υπουργείου πολιτισμού και καλών τεχνών.

- Ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Δραγασάκης εξήγγειλε το νέο πρόγραμμα ρύθμισης χρέους των οφειλετών του ιδιωτικού τομέα. Τα χρέη θα αντισταθμίζονται αυτομάτως με την ακίνητη και κινητή τους ιδιοκτησία, ενώ στις περιπτώσεις που η περιουσία των πολιτών θα υπολείπεται των χρεών τους, ο οφειλέτης μπαίνει αυτόματα σε πρόγραμμα εργασίας υπέρ δημοσίου, ακόμα και εάν απασχολείται σε τακτική εργασία. Εξαιρούνται από το πρόγραμμα αυτό οι πολίτες που απασχολούνται σε διατεταγμένη υπηρεσία των κομμάτων της συγκυβέρνησης, καθώς και οι υπάλληλοι των επιχειρηματικών ομίλων που στηρίζουν την κυβέρνηση και είναι διαπιστευμένοι από το ελλαδικό κράτος. 

- Ο υπουργός πολιτισμού και καλών τεχνών Νίκος Δήμου εξήγγειλε το πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθήνας που φέτος αφιερώνεται στον αλβανικό διαφωτισμό την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι τιμώμενες χώρες που συμμετέχουν φέτος στο φεστιβάλ με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα είναι: Κόσοβο, Μακεδονία του Βαρδάρη, Μακεδονία του Πιρίν, Δυτική Θράκη και Τσαμουριά. Οι παραστάσεις θα γίνουν και φέτος στο Eurovision hall, η νέα ονομασία του Ηρωδείου θεάτρου, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο στους νεο-Έλληνες που απέκτησαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια, για εκπαιδευτικούς και ανθρωπιστικούς λόγους. Το  φεστιβάλ θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί μαζί με τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο και την υπουργό εσωτερικών Λιάνα Κανέλη."

ο Τσίπρα τσογλάν στην Θράκη μας
Πετιέμαι στον ύπνο μου έντρομος και ιδρωμένος, αμέσως διαπιστώνω πως έβλεπα εφιάλτη, τίποτα από τα παραπάνω δεν συμβαίνει αληθινά, ήταν μόνο ένα κακό όνειρο, δεν υπάρχει  ακόμα συγκυβέρνηση των κομμάτων της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ! Επανέρχομαι στην πραγματικότητα της συγκυβέρνησης που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε η τρόϊκα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Το άμεσο μέλλον μας επιφυλάσσει όμως μία πολιτική εξέλιξη που σε αρκετά θα θυμίζει τον εφιάλτη που διαβάσατε παραπάνω.

Οι εθνικές εκλογές, που δεν θα αργήσουν μετά τις ευρωεκλογές, θα γεννήσουν αναγκαστικά την νέα συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που οι συνέταιροι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι με μαθηματική ακρίβεια οι ΝΔ, το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ! 

γενοκτονία με τις αριστερές ευλογίες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...