ο Alexis πήρε φόρα στο γλείψιμο...

0
γράφει ο Νίκος Β.

Πήρε φόρα η γλώσσα του Αλέξη μετά από τις επαφές που είχε στας Ευρώπας τους τελευταίους μήνες. Εννοούμε πως κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του για το αξίωμα του προέδρου της ευρωπαϊκής επιτροπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξασκήθηκε στην εκφορά της αγγλικής γλώσσας, πάντοτε με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός μπορεί να την προφέρει. Εκτός από την βελτίωση των αγγλικών του, μεγάλη δόξα γνώρισε και άλλη μία λειτουργία της γλώσσας το κοσμοαγάπητο γλύψιμο ή αλλιώς η τρυφερή σπάτουλα του υποψηφίου πολιτικάντη που κολακεύει τους εκλογείς του για να τον ψηφίσουν. Την περασμένη Κυριακή ψηφίζοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αλέξης από κεκτημένη ταχύτητα (γλυψίματος) άρπαξε τον φάκελο και του έδωσε και κατάλαβε!
Αγνόησε επιδεικτικά την ταινία προστασίας του αυτοκόλλητου κλεισίματος που δεσπόζει στους εκλογικούς φακέλους και επιδόθηκε στην προσφιλή του αισθησιακή τέχνη. 
Δυστυχώς από το ρεπορτάζ δεν γνωρίζουμε εάν με την ίδια τεχνική προσπάθησε να κλείσει και τον δεύτερο φάκελλο των περιφερειακών εκλογών. Ελπίζω πως την δεύτερη φορά συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς του εκλογικού τμήματος και δεν εξέπληξε την εφορευτική επιτροπή εκ νέου!

Προκειμένου να συνεισφέρουμε στην ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και να σταθούμε αρωγοί και στους αλλοεθνείς οπαδούς του δημοφιλούς προέδρου Αλέξη, προτείνουμε να αναρτηθεί στην είσοδο κάθε εκλογικού τμήματος η παρακάτω επιγραφή στα γκρίκλις έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια ατυχή περιστατικά: 

Μου έρχονται στο μυαλό οι στίχοι από το τραγούδι του συναγωνιστή Ιμάτζινου, "ο ΣυριζοΠασόκος":

Ο Αλέξης προτιμάει να τα δώσει αλλού, 
σε ξενόφερτους, Απάτσι, Μάο Μάο, Ζουλού

Απολαύστε το από το YouTube, παρακάτω:

ο Συριζοπασόκος από τον Ιμάτζινο


Καλό βόλι Αλέξη! 
Πάντα τέτοια και εις ανώτερα στις εκλογές για την ευρωπαϊκή επιτροπή!  
Δεν είναι σωστό να σε απολαμβάνουν κατ' αποκλειστικότητα οι Έλληνες ψηφοφόροι, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν έχουν ψυχή;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...