στιγμιότυπα από την προεκλογική περίοδο 2014

1
γράφει ο Νίκος Β. 

Αυτά είναι κατά την γνώμη μου τα χαρακτηριστικά των διπλών εκλογών του Μαϊου:

Η μαζική συμμετοχή στα κοινά πολιτών στους αυτοδιοικητικούς εκλογικούς συνδυασμούς. Αυτό κατ'αρχάς είναι θετικό αφού αποφασίζουμε να βγούμε επώνυμα εμπρός και να διεκδικήσουμε την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, αποβάλλοντας τους παλαιοκομματικούς κηφήνες της εξουσίας που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο. Φυσικά πολλοί συμπολίτες μας επέλεξαν την σίγουρη λύση και συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των μασκαρεμένων "ανεξάρτητων" συνδυασμών που λίγα χρόνια πριν επαίρονταν πως έχουν το κομματικό χρίσμα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος...



Η ασύστολη αφισοκόλληση των υποψηφίων ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη χρησιμοποιώντας σκάλες, ακόμα και σκοινιά καταρίχησης... Δεν δίστασαν να εισβάλουν και στο προαύλιο σχολείου και να αναρτήσουν μουσαμάδες στην υδροροή, όπως στην φωτογραφία!





Η εφευρετικότητα των μαρξιστών αφισοκολλητών γνωρίζει αθλητικές δόξες! Μία ωραία πρωία, 3 μαντράχαλοι με κοντά παντελονάκια αποφάσισαν να καταλάβουν το δημοτικό γήπεδο μπάσκετ στην Ηλιούπολη, για να διοργανώσουν "τουρνουά" μπάσκετ. Απώτερος σκοπός ήταν η διαφήμιση του φεστιβάλ ΚΝΕ σε άλλη πλατεία το ίδιο απόγευμα. Αφού αφισοκόλλησαν τις μπασκέτες και τα τσιμέντα γύρω από το γήπεδο, ζωγράφισαν επί τόπου και ένα μουσαμά και τον κρέμασαν στην περίφραξη. Το αποτέλεσμα να μην πλησιάσει κανένα παιδί στο γήπεδο όλο το πρωινό, έως ότου οι αθλητές του προλεταριάτου βαρέθηκαν και αποχώρησαν από τον δημόσιο χώρο που είχαν καταλάβει, αφήνοντας βεβαίως πίσω τους την αφισορύπανση!


Τα εκλογικά κέντρα ενοικιάζονται και διαρυθμίζονται από τους υποψήφιους συνδυασμούς. Τα έξοδα ενός τέτοιου κέντρου περιλαμβάνουν εκτός από το μίσθωμα του ενοικίου, το απαραίτητο έντυπο προωθητικό υλικό, κάποιες αφίσες που θα τοποθετηθούν σε προσυμφωνημένα σημεία, τα είδη γραφείου και άλλα αναλώσιμα. Στην περίπτωση του υποψηφίου Χ. Μέξα με την Ελληνική Αυγή στον Άλιμο, το εξοδολόγιο περιελάμβανε μία σπασμένη τζαμαρία, λερωμένες ελληνικές σημαίες, καρέκλες και τοίχους με κόκκινη μπογιά. Οι μεταμεσονύκτιοι εισβολείς έκλεψαν επίσης προσωπικά αντικείμενα των υποψηφίων, κατέστρεψαν έντυπο υλικό του συνδυασμού, κυρίως όμως μοίρασαν απογοήτευση στους ανθρώπους που μόχθησαν για την ταχύτατη οργάνωση του εκλογικού αυτού συνδυασμού. Φυσικά δεν ήταν το μόνο παρόμοιο περιστατικό εναντίον των συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής, αφού ούτε το εκλογικό κέντρο στην Γλυφάδα γλύτωσε, ούτε οι γυναίκες που μοιράζαν έντυπο υλικό σε πλατείες και λαϊκές αγορές στο Μαρούσι και αλλού. Το αριστερό παρακράτος σε δράση ημέρα και νύκτα!



Εκλογές βίας και ασυδοσίας λοιπόν οι φετινές. Μένει να δούμε εάν θα μείνουν στην ιστορία και ως εκλογές νοθείας. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας, συμμετέχοντας ενεργά όχι μόνο ως υποψήφιοι σύμβουλοι, αλλά και ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Η Ελλάδα πληρώνει τις ακριβότερες εκλογές ανά κάτοικο στην Ευρώπη, ας διαφυλάξουμε τουλάχιστον την εγκυρότητά τους. Προσοχή και στους παράνομους μετανάστες που οι νεοταξίτες θα στείλουν για να ψηφίσουν στο εκλογικό σας τμήμα, καταγγείλετε οτιδήποτε αντιληφθείτε στην εφορευτική επιτροπή ή στους εκλογικούς αντιπροσώπους.



Η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι σίγουρα ακατάλληλο πολίτευμα παγκοσμίως, αφού η ψήφος των πολιτών αποδυναμώνεται εξαιτίας της κομματικής πολυδιάσπασης και της δύναμης των ελεγχόμενων ΜΜΕ που χειραγωγούν και τρομοκρατούν την κοινή γνώμη. Το σύστημα δεν λειτουργεί εις όφελος του λαού και του έθνους, απλά χειραγωγείται από τους ολιγάρχες και τους υπαλλήλους του, τους πολιτικάντηδες. Το εκλογικό σώμα είναι σε μεγάλο βαθμό ανώριμο, ψηφίζει με ιδιοτέλεια, σίγουρα σπανίως για το καλό των πολλών, το κοινό συμφέρον.


1 σχόλια:

Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο είπε...

Νίκο μου, είναι τιμή μας που στηρίξαμε τον Χάρη και επανορθώσαμε τις ζημιές ολικά μέσα σε λιγότερο απο 6 ώρες!
Οι ηλίθιοι αριστεροί μπορεί να μας αναγκάσανε να κρατάμε το γραφείο ανοιχτό 24ώρες την ημέρα απο κει και πέρα και να καθόμαστε ώς το ξημέρωμα στην φύλαξη, γνωριστήκαμε όλοι καλύτερα και δέσαμε σαν ομάδα απο γροθιά, μια ομάδα που στο μέλλον θα μπορέσει να αφήσει καλύτερα το στίγμα της στον Άλιμο.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...