ο σιωνισμός και τα δύο παρακλάδια του

0
γράφει ο Νίκος Β. 

"Καπιταλισμός και κομμουνισμός, είναι τα αδέλφια, μπαμπάς ο σιωνισμός"


λαϊκός ηγέτης





αναπληρωτής λαϊκός ηγέτης & his master voice
Ο κομμουνισμός μάχεται για την εξομοίωση των ανθρώπων υποβαθμίζοντάς τους πρώτα πνευματικά, ιστορικά και οπωσδήποτε οικονομικά. Η άρχουσα τάξη που εφαρμόζει τον κομμουνισμό απομονώνεται και διασφαλίζεται πλήρως από τον λαό που δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει εκφραζόμενος δημοκρατικά, με εκλογές ή δημοψηφίσματα.

Ο καπιταλισμός με την κοινωνική όψη του φιλελευθερισμού (κοινοβουλετικές δημοκρατίες), εξαπατά τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων με την υπόσχεση πως μπορούν να πλουτίσουν εργαζόμενοι.
Η άρχουσα τάξη διατηρεί ευλαβικά τα προνόμια των πλουτοκρατών οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο την διατήρηση ή την ανώδυνη εναλλαγή του πολιτικού τους προσωπικού στην εξουσία των "δημοκρατιών" αυτών. Στον φιλελευθερισμό ο λαός έχει το κίβδηλο δικαίωμα του εκλέγειν, πλην όμως οι πολιτικές επιλογές είναι απόλυτα ελεγχόμενες από την πλουτοκρατία και τα πάσης φύσεως φερέφωνά της.

Κοινό και των δύο κοινωνικών συστημάτων, παρακλαδιών του σιωνισμού, είναι η συνωμοσία της σιωπής και η ασυλία απέναντι στο παγκόσμιο οικονομικό ιερατείο που δεν είναι άλλο από το τραπεζικό σύστημα. Η χειραγώγησή όλων των τραπεζών από το πανίσχυρο σιωνιστικό - εβραϊκό δίκτυο των κεντρικών τραπεζών και της εκτύπωσης χρήματος.






Κλείνω την σύντομη αναφορά στον σιωνισμό στο ευφυές απόφθεγμα που διάβασα σήμερα από τον Γ. Λιναρδή:  "ο αντισιωνιστής δεν είναι κάποιος που μισεί τους Ιουδαίους, αλλά κάποιος που μισείται και κινδυνεύει από τους σιωνιστές"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...