αποκλειστικό - ποιός είναι αυτός ο σωσίας του Μπαλτάκου;

0

Αναζητείται ο σωσίας του Τάκη Μπαλτάκου! Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο ιστολόγιό μας.

Μήπως μπορείτε να καταλάβετε ποιός είναι ο σωσίας του μανιάτη πολιτικού και στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά;


αυθεντικός Μπαλτάκος
αντίγραφο - σωσίας


Ποιός ήταν στην πραγματικότητα ο πρωταγωνιστής στο βίντεο που αποκάλυψε ο Ηλίας Κασιδιάρης; Ο αληθινός Τάκης Μπαλτάκος ή μήπως πρόκειται για τον σωσία του επιστήθιου φίλου του Έλληνα πρωθυπουργού;




αληθινός Μπαλτάκος ή πράκτορας;
Αυτό το ερώτημα - φωτιά πρέπει να απαντηθεί άμεσα από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες της ΕΥΠ, οι οποίοι από την περασμένη Πέμπτη έχουν επιδοθεί σε απίστευτο κυνήγι πρακτόρων. Οι πιθανότητες να εξευρεθεί ο σωσίας του Τάκη Μπαλτάκου, ολοένα αυξάνουν. Ο δαιμόνιος υπουργός Ν. Δένδιας έχει στενέψει τον κλοιό γύρω του, αφού εικάζεται πως στο επίμαχο βίντεο πρωταγωνιστεί ο σωσίας και ουχί ο αυθεντικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου.  

Καλούνται οι αναγνώστες του ιστολογίου μας να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια της συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου, να αποκαλυφθεί η σκευωρία της Χρυσής Αυγής! Προκειμένου να παταχθεί τάχιστα το "παραβουλευτικό" κύκλωμα πρακτόρων που έχουν παρεισφρύσει στο ελληνικό κοινοβούλιο οι οποίοι τρομοκρατούν και εκβιάζουν τους ευυπόληπτους ευπατρίδες πολιτικούς της συγκυβέρνησης, καθώς και τους αμέμπτου ηθικής δικαστικούς λειτουργούς εκ Λέσβου ορμώμενους.
αντίγραφο - σωσίας
αυθεντικός Μπαλτάκος

O πληροφοριοδότης (ρουφιάνος) που θα οδηγήσει την κυβέρνηση στα ίχνη του σωσία Μπαλτάκου, θα αμοιφθεί πλουσιοπάροχα με διαγραφή των χρεών του στο Τέβε, Ίκα, Εφορία. Όσο για τα τραπεζικά χρέη θα επιμηκυνθούν και θα κουρευτούν κατά 50%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...