ματαιότης ματαιοτήτων...

0


γράφει ο Νίκος Β. 

"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" τάδε έφη ο Καισάριος Δαπόντες Έλληνας ιερομόναχος και λόγιος τον 18ο αιώνα. Η ρήση αυτή επιβεβαιώνεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό από τους πολιτικούς της ασθμαίνουσας συγκυβέρνησης, αλλά και τους υποστηρικτές της εντός και εκτός Ελλάδος. Ακολουθεί μια γεύση από κυβερνητική ιστοσελίδα:



"Η παράταξη (της ΝΔ) καλύπτει επαρκώς τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικά τον εκ δεξιών της χώρο. Οι εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε ως κοινωνία, απλώς έχουν επιτρέψει την περιστασιακή εμφάνιση των βρικολάκων της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο. Η ΝΔ οφείλει σθεναρά και αταλάντευτα να αντιμάχεται αυτό το ευκαιριακό μόρφωμα, που είναι και το πιο επικίνδυνο για την Δημοκρατία και τον τόπο. Οποιαδήποτε άλλη στρατηγική ή και τακτική ακόμη απέναντι στους νοσταλγούς του Αδόλφου, κινδυνεύει να οδηγήσει το κόμμα στην ανυποληψία και τον πολιτικό αυτοχειριασμό, κάτι εντελώς ανεπιθύμητο όχι τόσο χάριν του ίδιου του κόμματος, όσο χάριν της σωτηρίας της Πατρίδας. Μην ξεχνάμε λοιπόν ποιος είναι ο Κασιδιάρης που θέλει να θέσει σε ομηρία το μέλλον της Ελλάδας. Εξελίχθηκε στην πορεία. Από «ιππότης της σφαλιάρας» σε νεοναζί λάτρης των όπλων, των προκλήσεων, του ανέξοδου τσαμπουκά. Σ’ αυτόν θα στηρίξουμε το μέλλον μας; Αυτόν τον άνθρωπο πιστεύουν κάποιοι και ψηφίζουν; Μ’ αυτά όλα τα άτομα θα πάρουμε εκδίκηση για τους κακούς πολιτικούς μας; Θυμηθείτε ποιος είναι ο Κασιδιάρης που μας απειλεί ότι θα βάλει μπουρλότο στην πολιτική ζωή με τα βίντεο και τις κασέτες του. Ας το κάνει να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Όποιος έχει φιλίες με εγκληματίες δεν έχει θέση στην πολιτική σκηνή. Τελεία και παύλα."



Παραπάνω μπορεί να απολαύσει κανείς ένα μνημείο κακεντρέχειας, αλαζονείας αλλά πάνω απ' όλα απελπισίας του στρατευμένου συντάκτη της κυβερνητικής παράταξης. Οι φιλελεύθεροι της ψοφοδεξιάς και της κεντροαριστεράς, αλλά και οι κομμουνιστές κάθε υποκατηγορίας ματαιοπονούν πως η επίδραση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανακοπεί στην Ελλάδα ειδικά τώρα που διογκώνεται ανεξέλεγκτα. Οι μεν βολεμένοι αστοί της συγκυβέρνησης πιστεύουν πως ο εθνικισμός και η εκλογική επίδρασή του θα μειωθεί αισθητά με την οικονομική ανάκαμψη ή ίσως αποδυναμωθεί με την απόκρυψη ή τυχόν μείωση των ξένων εποίκων στην χώρα μας. Οι δε επαγγελματίες μαρξιστές ευελπιστούν πως με την παράνομη αφισοκόλληση και την μεμψιμοιρία για την αυξανόμενη φτώχεια, ίσως τρομοκρατήσουν τους πολίτες και τους επαναφέρουν στο ταξικό μαντρί του "προλεταριάτου". Και οι μέν και οι δε συστηματικά αποσιωπούν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων που οι σιωνιστές παγκόσμιοι κυρίαρχοι επιφυλάσσουν για την πατρίδα μας. Και οι μεν και οι δε επενδύουν στην "αντιφασιστική διαπαιδαγώγηση" της κοινωνίας. Το έργο αυτό της χειραγώγησης του λαού το αναθέτουν στους κατ'εξοχήν ειδικούς, στους επαγγελματίες συνδικαλιστές της εκπαίδευσης και του δημόσιου τομέα εν γένει. Τους μόνιμους συνοδοιπόρους της μεταπολίτευσης αλλά και συνενόχους της εθνικής αποδόμησης τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Όμως οι ιδεολόγοι εθνικιστές γνωρίζουν πως ο φυλετισμός (δηλαδή ο ρατσισμός με την ευγενή του έννοια) δεν δύναται να εξαφανιστεί ποτέ, διότι το φυλετικό πεπρωμένο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ψυχής και ιδιοσυγκρασίας. Γεγονός είναι πως ο ελληνικός πατριωτισμός που βρισκόταν επί δεκαετίες σε λήθαργο μέσα στην επίπλαστη ευημερία του καταναλωτισμού και του οικονομικού ατομικισμού, ξύπνησε για τα καλά! Διεκδικεί τα αυτονόητα και εισβάλλει δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής. Οι σιωνιστές και οι αριστερές τους παραφυάδες προσπαθούν σπασμωδικά να σταματήσουν το αναπόφευκτο. Φωνασκούν παραποιώντας την ιστορική αλήθεια και από την άλλη αποσιωπούν τα κοινωνικά τους εγκλήματά τρομοκρατούν τους Έλληνες με την οικονομική τους παντοδυναμία. Επειδή τα τεχνάσματα αυτά δεν επαρκούν για να κατευνάσουν την σκλαβωμένη ελληνική ψυχή που εξεγείρεται, προβαίνουν στο έσχατο μέσο. Την καταστρατήγηση του δικαίου και του συντάγματος, δηλαδή την χειραγώγηση της φοβισμένης δικαιοσύνης καθώς και την απροκάλυπτη παραποίηση και αλλοίωση των νόμων του κράτους. Ο χαρακτηρισμός "χούντα του μνημονίου" που ψελιζόναν τα προηγούμενα χρόνια, έγινε πλέον αποδεκτός από αρκετές έντιμες φωνές της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, όμως κατά μείζονα λόγο βρίσκεται στα χείλια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών. Αυτό είναι που είπε και ο Μπαλτάκος στον Κασιδιάρη κατ' ιδίαν. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με πλείστα όσα μέσα μαζικής εξαπάτησης και καθεστωτικής προπαγάνδας, όπως το απόσπασμα στην αρχή της ανάρτησής μας.


Ο ευσεβής πόθος που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός στο εβραϊκό λόμπι της Αμερικής «θα τσακίσω, θα λιώσω την Χρυσή Αυγή» έγινε τελικά «θα τσαντίσω, θα τσιμεντώσω την Χρυσή Αυγή». Η Χρυσή Αυγή παρασέρνει μέρα με την μέρα την χούντα του μνημονίου βαθιά στον λάκκο της σκευωρίας που η ίδια άνοιξε. Δικαιωματικά λοιπόν η Χρυσή Αυγή θα αντικαταστήσει την χούντα αυτή με την ετημυγορία του υπέρτατου δικαστή, του Έλληνα πολίτη. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού όση έπαρση και αν διαθέτουν οι υβριστές της δικαιοσύνης και της αλήθειας που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, το γνωρίζουν βαθιά μέσα τους. Ακόμα και αν οι φιλελεύθεροι κυβερνητικοί πλαισιωθούν με νέους πολιτικάντηδες λίγο πιο "προοδευτικούς" και λίγο πιο "αντισυστημικούς" λίγο πιο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική μας απελευθέρωση έχει αρχίσει. Ματαιοπονούν οι εχθροί της Ελλάδος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...