αποκλειστική είδηση - ανασχηματισμός κυβέρνησης

0
breaking news...
Καταιγιστική επικαιρότητα! Ο Α. Σαμαράς παραδίδει την πρωθυπουργία σε πολιτικό πρόσωπο εκτός κυβερνήσεως και προβαίνει σε ριζικό ανασχηματισμό! Το πρόσωπο που παίρνει την σκυτάλη από τον Α. Σαμαρά, δεν είναι άλλος από τον Β. Λεβέντη, ναι σωστά διαβάσατε, πρόκειται για τον γνωστό πολιτικό που επί δεκαετίες αγωνίζεται άοκνα δίπλα στον δημοκρατικό πολίτη, αναλαμβάνει από σήμερα την διακυβέρνηση της χώρας! Ο πρόεδρος Παπούλιας θα κάνει δηλώσεις εντός ολίγου και αναμένεται να ορκίσει σήμερα κιόλας τον παλαίμαχο κεντρώο πολιτικό. 

ο νέος πρωθυπουργός
Στις πρώτες δηλώσεις ο απερχόμενος πρωθυπουργός Σαμαράς που προφανώς δεν άντεξε το πολιτικό κόστος των επιλογών και τα σφάλματα της συγκυβέρνησης μαζί με τον Βενιζέλο, έπλεξε το εγκώμιο του νέου πρωθυπουργού και διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό πως θα παραμείνει αρωγός και σύμβουλος του Β. Λεβέντη στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Εικάζεται πως ο Σαμαράς θα αναλάβει το υπουργείο πολιτισμού αφού θέλει έτσι να υπηρετήσει την πατρίδα από το γνώριμο πόστο που κατείχε επί κυβερνήσεως Καραμανλή. Ο Βενιζέλος φημολογείται πως θα παραμείνει στο υπουργείο εξωτερικών και θα συνεχίσει την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας, αναγνωρίζοντας πέντε - έξι ακόμα μπανανίες μετά τα Σκόπια, το Κόσοβο, την Βόρεια Κύπρο και τη Νέα Ουκρανία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος  φημολογείται άλλωστε πως υπήρξε ο εισηγητής αυτού του ριζικού ανασχηματισμού, στα πρότυπα ΓΑΠ-Παπαδήμου το 2011, αφού οι επαφές του με τον Β. Λεβέντη στα πλαίσια της "κίνησης των 58 και της Ελιάς" απέδωσαν καρπούς!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπως είπαμε παραμένει υπουργός εξωτερικών, όμως θα εγκαταλείψει την αντιπροεδρία της κυβέρνησης για να την παραδώσει στον Γεώργιο Παπανδρέου, ναι καλά ακούσατε, ο Βασίλης Λεβέντης διορίζει αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, τον αείμνηστο αντιπρόεδρο της...Ένωσης Κεντρώων, τον ετεροθαλή αδελφό του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ!

ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οτιδήποτε προκύψει, καθώς και για τις δηλώσεις των υπόλοιπων κομμάτων για την αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη. Ήδη από την διεθνή κοινότητα ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τον Β. Λεβέντη ήταν ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας. Αναμένονται τα συγχαρητήρια και από τους ηγέτες των G8 εντός της ημέρας. 

Από την μεριά μας εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αδέκαστο πρόεδρο (και πρωθυπουργό) Βασίλη Λεβέντη και επίσης χρόνια πολλά στον Αντώνη Σαμαρά, αφού σήμερα 1η Απριλίου γιορτάζουν οι ψευταράδες. Ως εκ τούτου ο Έλληνας Πινόκιο πρωθυπουργός που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ προεκλογικών ψευδών, έχει την τιμητική του. Χρόνια μας πολλά συνέλληνες και του χρόνου ελεύθεροι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...