ατάκες και παραλειπόμενα Φεβρουαρίου

0
Χρήστος Χρίστου του ΕΛΑΜ προς τον Κύπριο "κοινοτάρχη" Αναστασιάδη: Χάριν του εθνικισμού που υπερασπίστηκε τα άγια μας χώματα εσύ και η "κοινότητα" που εκπροσωπείς σήμερα μιλά Ελληνικά. Χάριν του εθνικισμού και της αυτοθυσίας κάποιων γενναίων, η Κύπρος δεν αποτελεί Αγγλική αποικία, ούτε μια επαρχία της Τουρκίας. 



Δημήτρης Αβραμό-πουλος. Ξεκίνησε την καριέρα του από το ΚΚΕ εσωτερικού, κατόπιν σπούδασε, έκανε μεταπτυχιακά και έγινε διπλωμάτης. Μετά έγινε βουλευτής της ΝΔ, δήμαρχος Αθηναίων επί 2 τετραετίες, ιδρυτής του κόμματος ΚΕΠ που κράτησε ένα χρόνο, ξανά βουλευτής ΝΔ, αντιπρόεδρος ΝΔ, υπουργός εθνικής άμυνας, εξωτερικών και εθνικής άμυνας πάλι. Τί του επιφυλάσει το μέλλον; Δεν ανησυχώ, τα παιδιά του Αβραάμ δεν πάνε ποτέ χαμένα...

Τί σχέση έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Καπερνάρος με την ιουδαϊκή Καπερναούμ; Η καταγωγή του δικηγόρου Βασίλη είναι πάντως από την Μάνη και την Κρήτη, όπως ακριβώς και του Ελευθέριου Βενιζέλου ο οποίος απεδείχθη συγκεκαλυμένος εβραίος. Λέτε να μας βγει και ο Βασίλης φίλος των μασόνων;








Πρώην πολιτευτές των ΑΝΕΛ αποκάλυψαν σε ιδιωτική τους συνομιλία πως πίσω από τον πρόεδρο Καμμένο βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής. Όποια κίνηση κάνει ο Πάνος σχεδιάζεται και εγκρίνεται από τον "κουρασμένο" της Ραφήνας!




Οδηγοί, άρχισαν οι εκπτώσεις. Το υπερκατάστημα Μπόμπολας shop γκρεμίζει τις τιμές των διοδίων, πριν καλά καλά εφαρμοστούν οι "συμβατικές" αυξήσεις του Φεβρουαρίου! Χαράς ευαγγέλια για τους καταναλωτές που ανησύχησαν για τις εξωφρενικές αυξήσεις και έσπευσαν να τις χαρακτηρίσουν τις νέες τιμές των διοδίων μονοπωλιακές και εξωφρενικές! Φρένο λοιπόν στην αύξηση των τιμών με τηλεδιόδιο eway, μόνο από τα καταστήματα Mπόμπολας shops.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...