ο φερετζές του κουκουέ

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Διαχρονικό χαρακτηριστικό των κομμουνιστών ήταν η συγκάλυψη της πολιτικής τους ταυτότητας προς άγραν υποστηρικτών, μέσω της παραπλάνησης. Η παραπλάνηση έχει πάντοτε κίνητρα οικονομικά και ποτέ πατριωτικά, αφού η οικονομική ανέχεια αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της οικογένειας, Αυτή η συγκάλυψη θυμίζει την τακτική των εβραίων να αλλάζουν τα ονόματά τους αναλόγως με την χώρα στην οποία διαμένουν, έτσι ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί από τους γηγενείς πολίτες. 

Τα τελευταία χρόνια οι αμετανόητοι μπολσεβίκοι έχοντας χάσει το έρισμα στην κοινωνία προσπαθούν να ενδυθούν τον μανδύα των συλλόγων γονέων, των λαϊκών φροντιστηρίων και των εργατικών συνδικάτων. Με τον τρόπο αυτό ίσως εξαπατηθεί κάποιος ανυποψίαστος και παρευρεθεί στην συγκεκαλυμμένη εκδήλωση όπου όλως τυχαίως ομιλητής είναι κάποιο στέλεχος του ΚΚΕ που δεν προσφωνείται με την κομματική του ιδιότητα, αλλά με την επιστημονική του ιδιότητα, κοινωνιολόγος, ιστορικός, εκπαιδευτικός.

Θαυμάστε την έμπνευση των κομμουνιστών του ΚΚΕ που συστηματικά προπαγανδίζουν και αφισσοκολούν στους πίνακες ανακοινώσεων στα ελληνικά σχολεία. Προσφάτως κόπτεται το ΚΚΕ περί της διαπαιδαγώγησης των ελληνοπαίδων σχετικά με την οικονομική κρίση! Οι Έλληνες γονείς πρέπει να νουθετηθούν από τα παιδιά του κομματικού κομμουνιστικού σωλήνα των οποίων η μόνη επιδίωξη είναι ο προσυλητισμός και προσεταιρισμός των ιδεολογικά αδυνάμων συμπατριωτών μας, χωρίς να δίνουν το παραμικρό για να συνεισφέρουν πρακτικά. Η θρασύδειλη αυτή στάση των κομμουνιστών έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια του οικονομικού πολέμου στην Ελλάδα, μιας και εάν το ΚΚΕ αντιπαρατεθεί ιδεολογικά και ιστορικά έχει χάσει από χέρι! Το μόνο που του απομένει έως ότου απολύσει και τον τελευταίο υπάλληλο του Περισσού, είναι να χαϊδεύει τα αυτιά των "προλετάριων" και να τους υπόσχεται την εύκολη ζωή μέσα από την "λαϊκή εξουσία" γεμάτη από δικαιώματα αλλά ελάχιστες υποχρεώσεις! 

Εμπρός λοιπόν γονείς! Εάν δεν ξέρετε πως να μιλήσετε στο παιδί σας μην ανυσηχείτε διόλου, ο κοινωνιολόγος - σύντροφος Ιωαννίδης θα σας εκπαιδεύσει αφιλοκερδώς! Ναι καλά θυμάστε, αυτός ο μπολσεβίκος που έβγαινε στα κανάλια και προπαγάνδιζε πως θα μιλήσουμε στα παιδιά μας για την εθνεγερσία του 1821, αυτός που τόλμησε να πει πως όχι, δεν επαναστάτησαν οι Έλληνες εναντίον των Οθωμανών κατακτητών, αλλά οι φτωχοί εργάτες της εποχής ανεξαιρέτως ιθαγένειας! Είναι αυτός ο έγκριτος ιστορικός που μας πληροφόρησε πως το πλήρωμα του Μιαούλη δεν μιλούσαν ελληνικά αλλά αλβανικά! 

Εάν τώρα έχετε απορίες για το πως το ΚΚΕ θα συνεισφέρει στην οικογένειά σας μην κάνετε καλύτερα την ερώτηση γιατί κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε φασίστες και σκυλιά των αφεντικών... Είστε τυχεροί που τα λαϊκά φροντιστήρια το 2014 έχουν μόνο επιμορφωτικό χαρακτήρα και όχι σωφρονιστικό όπως το 1946-1949 είχαν οι λαϊκές επιτροπές. Έτσι δεν θα σας στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα για μοναρχοφασισμό, το πολύ πολύ να ξυνίσουν τα μούτρα τους.

Στην Ηλιούπολη τα λαϊκά φροντιστήρια του ΚΚΕ επικουρούνται και από τον πασόκο δήμαρχο Βαλασόπουλο που εσχάτως το παίζει ανεξάρτητος και υπερκομματικός. Έτσι εξηγείται η φιλοξενία της ανωτέρω εκδήλωσης στο ειδικό σχολείο Ηλιούπολης η οποία όμως δεν είναι η μόνη. 
Εκτός από το μουσείο εθνικής αντίστασης που παραχώρησε πέρυσι στα "αναρχικά άνθη" των νοτίων προστασίων, πρόσφατα παραχώρησε και το θέατρο του δημαρχείου στον γενικό γραμματέα Κουτσούμπα για να πραγματοποιήσει την κομματική του εκδήλωση, σε κλειστό χώρο ασφαλώς, επειδή σε ανοικτό χώρο τα αποτελέσματα θα ήταν αποκαρδιωτικά!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...