η απάντηση ενός Ελβετού πατριώτη στον τούρκογλου

0
γράφει ο Γιώργος Χ.


Δεν είμαι δυστυχώς Ελβετός πολίτης, όπως πολύ θα ήθελα για μια σειρά λόγων. Παρ΄όλ΄αυτά, μπορώ εύκολα να φανταστώ τι θα σκέφτηκαν και πως θα απαντούσαν σε αυτό το γλισχρό χοντρογούρουνο, σε αυτό το χυδαίο αριβίστα που εξέφρασε τη «λύπη» της Ε.Ε.  Κάπως έτσι θα του μίλαγαν:

Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο (σας αποκαλώ «κύριε» γιατί η ελβετική ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να σας αποκαλέσω όπως σας αξίζει και σας λέω βενιζέλο γιατί κρύψατε το πραγματικό σας όνομα...),

Έμαθα ότι «λυπάστε» την Ελβετία, εσείς από την «πολύχρωμη, πολυπολιτισμική, πολυανεκτική» Ελλάδα και απόρησα. Τι ακριβώς λυπάστε σε εμάς;

Λυπάστε μήπως που τα σύνορά μας είναι ακριβώς αυτό; Τα σύνορα είναι για να ορίζουν τι είναι δικό μας και να το χωρίζουν από αυτούς που θέλουν να μας το πάρουν, με όποια μορφή κι αν εμφανίζονται. Εσείς, ο αστράτευτος, ο άπατρις, ο πατριδοκάπηλος, ο ρουφιάνος των εχθρών της χώρας που τυρρανάτε αδυνατείτε προφανώς να το κατανοήσετε. Εμείς όμως στην Ελβετία υπηρετούμε τη θητεία μας για όλη μας τη ζωή, επανεκπαιδευόμαστε συνέχεια, έχουμε τα ατομικά μας όπλα και εφόδια έτοιμα και φυλαγμένα στα σπίτιά μας ακριβώς για να το θυμόμαστε: Τα σύνορα είναι σύνορα!

Λυπάστε μήπως που δε θα δεχόμαστε πλέον πολίτες της Ε.Ε.; Μα εμείς ουδέποτε είχαμε πρόβλημα με τους Ευρωπαίους γείτονές μας. Βλέπετε περιτριγυριζόμαστε από πολιτισμένους λαούς και όχι αποχτηνωμένους υπάνθρωπους όπως εσείς (βλ. Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Γύφτους κλπ.). Αλλά τώρα τελευταία μας εμφανίζονται κάτι περίεργοι «πολίτες Ε.Ε.»... Κάποιοι είναι πολύ μελαμψοί, κάποιοι είναι μουσουλμάνοι, κάποιοι είναι πολύ εγκληματίες... Ε, αυτά δεν τα θέλουμε, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, εντός των συνόρων μας!

Λυπάστε μήπως που έχουμε Δημοκρατία; Γιατί στη χώρα μας ο Λαός και μόνο ο Λαός αποφασίζει τι θέλει και τι δεν θέλει. Κάνουμε τακτικά δημοψηφίσματα ώστε να μην αποξενώνεται η εξουσία από τον πραγματικό της κυρίαρχο. Και βέβαια κανείς πολιτικός μας δε θα διανοούνταν να προσπαθεί να πείσει το λαό ότι η άποψή του δεν είναι η σωστή. Αλλά ξέχασα: εσείς έχετε Κομματοκρατία (κι ας τη λέτε Δημοκρατία, βρωμίζοντας τη λέξη και χάνοντας το νόημα). Σε εσάς οι ψευτοκουλτουριάρηδες, οι δήθεν αριστεροί, οι τάχαμου ανθρωπιστές, οι αλληλέγγυοι (για τους άλλους και όχι για τους συμπατριώτες τους) αποφασίζουν, διατάζουν, επιβάλουν και ελεεινολογούν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη. Κι αν η πλειοψηφία του λαού σας σκέφτεται αλλιώς; Τόσο το χειρότερο γι αυτήν λένε!

Λυπάστε που θα στερηθούμε τις χαρές του Ισλάμ; Άλλωστε πριν λίγο καιρό ψηφίσαμε και κατά της κατασκευής τζαμιών. Όντως θα στερηθούμε τους άναρθρους λαρυγγισμούς της αισχρής αυτής γλώσσας. Ίσως θα χάσουμε που δε θα βιάζουν τις κόρες, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας ακόμη οι αποχτηνωμένοι οπαδοί του βδελύγματος. Ακούγεται απίθανο, αλλά δεν επιθυμούμε να υπάρχει μια «θρησκεία» στη χώρα μας που προάγει τη δολοφονία όσων δεν την ασπάζονται. Είμαστε λίγο παλαιολιθικοί στις απόψεις μας, αλλά δε νομίζουμε ότι 7χρονα κοριτσάκια πρέπει να παντρεύονται 40χρονους ή να βιάζονται από αυτούς, επειδή έτσι είπε ένας ζιγκολό στην Αραβία πριν από 14 αιώνες. Προφανώς σε εσάς αρέσουν όλα αυτά. Άλλωστε όλοι έχουν να λένε για τις επιθέσεις σας στις φοιτήτριές σας και «φτιαχτήκατε» από την περιουσία της γυναίκας σας, οπότε ο Μωάμεθ είναι πρότυπό σας μάλλον!

Αν υπάρχει κάποιος για λύπηση αυτός είναι οι ψηφοφόροι σας «κύριε» «Βενιζέλο»... Αν υπάρχει κάποιος για λύπηση αυτός είναι οι πολίτες της χώρας που τυρρανάτε, οι πολίτες της Ηπείρου που όμοιοί σας κι εσείς καταδικάζετε στην εξαφάνιση κάτω από ορδές βρωμερών εισβολέων. Εμείς θα είμαστε εδώ, αγκιστρωμένοι στα βουνά και στα οροπέδιά μας, θα σας κοιτάμε και θα γελάμε. Γιατί η Ελβετία θα παραμείνει Ελβετική, θα παραμείνει Ευρωπαϊκή, θα παραμείνει Λευκή. Δυστυχώς δε βλέπουμε να ισχύει το ίδιο για την υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικά για τις χώρες που τυρρανούν προδότες σαν και του λόγου σου... Και είσαστε πολλοί...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...