γραφείο τελετών "το τιμημένο ΚΚΕ"

0

γράφει ο Νίκος Β. 



Έχετε παρατηρήσει πως αρκετοί συγγενείς των εκλιπόντων κομμουνιστών τα σκάνε στο κόμμα του λαού; Τέτοιο ιδεολογικό μεγαλείο μας αφήνει άφωνους. Ίσως το μόνο που μπορεί να αναφωνήσει κανείς είναι η νέα ιδιότητα του ΚΚΕ: Γραφείο τελετών ή ταμείο μνήμης «αντί στεφάνων». Πάρτε μία γεύση από τον ριζοσπάστη:



Παρατηρήστε πως σε πολλές περιπτώσεις η εις μνήμην του εκλιπόντος συντρόφου συνδρομή στο κόμμα, συνεχίζεται ακόμα και πολλά χρόνια μετά τον θάνατό του! Το δαιμόνιο ΚΚΕ ανακάλυψε τα "στέφανα διαρκείας" όπως λέμε εισητήριο διαρκείας. Ως ανταμοιβή ο συγγενής απολαμβάνει λίγα Κilo Βytes δημοσιότητας στην ιστοσελίδα του ριζοσπάστη και στην καλύτερη περίπτωση μία εκτύπωση στην έντυπη έκδοσή του. 


Φυσικά ο ριζοσπάστης μνημονεύει μετά θάνατον μόνον τους συντρόφους των οποίων οι συγγενείς τα ακούμπησαν στο ταμείο «αντί στεφάνων». Οι υπόλοιποι next year… συγγενούς θέλοντος!


Ανακεφαλαιώνουμε τους τρόπους χρηματοδότησης του ΚΚΕ, έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.
-Φεστιβάλ νεολαίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις.
-Κοινοβουλευτική επιχορήγηση.
-Μισθοί βουλευτών (ή μήπως όχι;)
-"Στεφάνια" εκλιπόντων συντρόφων.
-Τυποεκδοτική ΑΕ.
-Έσοδα διαφημίσεων από τον ραδιοσταθμό του κόμματος 902.
-Έσοδα από την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού του κόμματος (νυν κανάλι Ε).
-Έσοδα από την έκδοση του ριζοσπάστη και συναφών περιοδικών.

Παρ'όλες αυτές τις κοινωφελείς επιχειρηματικές δραστηριότητες του κόμματος των εργαζομένων, ο κακός καπιταλισμός δεν αφήνει τους σοσιαλιστές να αγιάσουν και να κερδίσουν όσα χρειάζεται το ΚΚΕ για να προασπιστεί τα συμφέροντα της εργατιάς. Έτσι προβαίνει σε ομαδικές απολύσεις από τις επιχειρήσεις του, αφού πρώτα έχει εξευτελίσει τις συμβάσεις και τους μισθούς των εργαζομένων συντρόφων, πάντοτε για καλό σκοπό.

Για περισσότερες δραστηριότητες των βουλευτών του τιμημένου ΚΚΕ και της Λιάνας συγκεκριμένα θυμηθείτε την ανάρτηση:

η Νέμεσις της Λιάνας






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...