φύγε καταραμένο 2013

1
γράφει ο Νίκος Β. 

Δεν λυπούμαι που τελειώνει το 2013. Αντίθετα χαίρομαι που φεύγει το 2013, όμως δεν ελπίζω πως το 2014 θα είναι καλύτερο, επειδή θα εξακολουθώ να βλέπω (μεταξύ των άλλων) αυτές τις φατσες:
ο καλός
κι ο άσχημος
 
ο κακός




Εάν εσείς όπως και εγώ χαίρεστε επειδή φεύγει αυτή η σκατοχρονιά που μας έκανε φτωχότερους, υποθέτω πως αναφέρεστε στον οικονομικό παράγοντα, που όμως δεν θα έπρεπε να είναι ο σημαντικότερος. Έχετε παρατηρήσει πως όλοι στις ευχές μας ελπίζουμε για περισσότερα λεφτά ή λιγότερα χρέη έτσι όπως μας κατάντησαν; Είναι ελάχιστοι αυτοί που εύχονται εθνική απελευθέρωση ή έστω απονομή δικαιοσύνης για τα ψεύδη και τα βαρύτατα εγκλήματα των κυβερνώντων εις βάρος του ελληνικού λαού!

Έχω επίγνωση πως και το 2014 θα συνεχίσω εγώ και οι συμπατριώτες μου να είμαστε υπόδουλοι στο παγκόσμιο ιερατείο που με την δουλεία του τόκου καταφέρνει για άλλη μία χρονιά να ελέγχει το πορτοφόλι και την εργασία των Ελλήνων. Μιλώ για την τοκογλυφία ή την usura των αχόρταγων σιωνιστών. Το τραπεζικό σύστημα παγκοσμίως τρέφεται από το αίμα μας και ελέγχεται από ανέγγικτους και αόρατους σιωνιστές και εβραϊκές οικογένειες που ελέγχουν όλα τα τραπεζικά ιδρύματα και τις κεντρικές τράπεζες στον πλανήτη. Οι ραβίνοι της φωτογραφίας είναι άκακα αρνάκια μπροστά στους αδίστακτους σιωνιστές, μολονότι θεωρούνται σκληροί θρησκευτικοί ηγέτες και υποστηρικτές της ανωτερότητας των περιούσιου εβραϊκού λαού. 
Άλλωστε δεν είναι πρωτοφανής η κριτική στάση των ορθόδοξων εβραίων ραβίνων που ζουν εκτός Ισραήλ, ενάντια στην επιθετική και εγκληματική πολιτική του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Οι σιωνιστές τοκογλύφοι όμως είναι υπεράνω όλων και σίγουρα υπεράνω και της παλαβής θρησκείας τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την υπεροψία των παγκόσμιων σιωνιστών ιδρυτών του, οι οποίοι προκάλεσαν αμέτρητους πολέμους και σκευωρίες πριν την ίδρυσή του, έως ότου πέτυχαν να το "φυτέψουν" στην Παλαιστίνη το 1948. 

Η σύγχρονη Ελλάς που κατέστη επίσημα δορυφόρος του Ισραήλ, άλλο ένα επίτευγμα της χούντας του μνημονίου, "ατενίζει ανακουφισμένη το μέλλον" παραχωρώντας έως και την εθνική μας άμυνα στην προστασία της πολεμικής μηχανής των Εβραίων. Οι επαναλαμβανόμενες στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδος - Ισραήλ και οι αλλεπάλληλες συναντήσεις των αρμόδιων υπουργών αυτό ακριβώς υποδηλώνουν. Εις αντάλλαγμα, γιατί τίποτα δεν γίνεται χωρίς ανταλλάγματα στην γεωπολιτική, η Ελλάς ανοίγει σιωπηλά την αυλαία της συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο πέλαγος με ισραηλινές (και αμερικανικές) εταιρείες, όπως ακριβώς έπραξε και η Κύπρος με το φυσικό της αέριο. Βλέπετε η ελλαδική δεξιά του Σαμαρά με την κυπριακή αριστερά του Χριστόφια έχουν κοινά. Γενικά και ανατρέχοντας στην ιστορία ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός πάλευαν επιφανειακά για αντικρουόμενα συμφέροντα, όμως κατά βάθος σε ένα μόνο πράγμα τα έβρισκαν. Στην στήριξη και την προστασία των Εβραίων, ή διαφορετικά στο "τσάκισμα του αντισημιτισμού".

τελικά μήπως ο Μάο ίδρυσε την ΝΔ;
Ο σύγχρονος Έλληνας με τα πενιχρά οικονομικά του να καταρακώνουν διαρκώς τον ψυχισμό  του, ανατρέπει δυστυχώς και τον οικογενειακό του προγραμματισμό. Πολλοί συμπατριώτες μας που σκόπευαν να παντρευτούν το 2013 ανέβαλαν τον γάμο τους προσβλέποντας μάλλον σε καλύτερες μέρες. Κάποια ζευγάρια διστάζουν να τεκνοποιήσουν για τον ίδιο λόγο. Οι οικογένειες δεν διανοούνται να κάνουν και άλλο παιδί, επειδή η "ανάπτυξη του Σαμαρά" δεν ήρθε ακόμα. 
Ο δημογραφικός εφιάλτης μαζί με την μετανάστευση των νέων προς ανεύρεση εργασίας στο εξωτερικό, αποτελεί τη νέα πληγή της πατρίδας που σίγουρα θα αργήσει να επουλωθεί. Το αλάτι στην πληγή της Ελλάδος δεν είναι παρά η λαθρομετανάστευση, που προτιμώ να την αποκαλώ επιθετικό εποικισμό, προς αναπλήρωση των διαφυγόντων Ελλήνων μεταναστών. Τελικά το success story είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που υπονοούσε ο "κούκος της πολιτικής άνοιξης". Η επιτυχία ή αν θέλετε το σουξέ που προκάλεσε η πολυετής απάτη της διακυβέρνησης του ψεύδους που επέβαλαν οι πολιτικοί στον Έλληνα ιδιαίτερα τα τελευταία 3 χρόνια της απροκάλυπτης χούντας του μνημονίου, είναι αλλού. 

Το επίτευγμα της 40ετούς κλεπτοκρατικής διακυβέρνησης είναι πως το πνεύμα πολλών Ελλήνων, όπως και πολλών Ευρωπαίων, αφυπνίστηκε. Η ψυχή τους απελευθερώθηκε από τον στείρο υλισμό και την τύφλωση του οικονομικού ανταγωνισμού και ορθώθηκε ενάντια στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που κτυπά λυσασμένα την παρηκμασμένη Δύση. Μετά την δηλητηρίαση της ελληνικής παιδείας με εθνομηδενισμό και ασέβεια στο άξιο και αγαθό, εύκολα η νεολαία εμποτίστηκε με την σοβαρή ασθένεια του ατομικισμού και μαλάκωσε σε ασύλληπτο επίπεδο, έτσι που εύκολα κατέστη υποχείριο του lifestyle και των καταναλωτικών δανείων. Χάρις όμως στα απροκάλυπτα σκαμπίλια και ύπουλες τρικλοποδιές της "ευγενής τάξης" των πολιτικών προς τους Έλληνες πολίτες, που καθιερώθηκε να αποκαλούνται χαϊδευτικά "κωλοτούμπες και παλινωδίες", αποκαθηλώθηκε η β...ουλή των Ελλήνων στην εκτίμησή μας και υποβιβάστηκαν συλλήβδην οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης στην τάξη της κλεπτοκρατίας και της ατιμίας.

Θα προτιμούσα αγράμματους αλλά έντιμους και ευπατρίδες βουλευτές, αντί των άδικων δικηγόρων και των περισπούδαστων οικονομολόγων που κατακλύζουν τα έδρανα του κοινοβουλίου. Προτιμώ χίλιες φορές έναν εργατικό και ειλικρινή ηγέτη από έναν "πτυχιοφόρο τεχνοκράτη" πρώην στέλεχος διεθνούς τράπεζας, ο οποίος ζει και νοιάζεται για την εικονική πραγματικότητα των οικονομικών δεικτών. Οι πολιτικοί ηγέτες κατά κανόνα προέρχονται και ζουν σε μια εικονική Ελλάδα, που σε τίποτα δεν θυμίζει την πατρίδα μας και σίγουρα δεν την υπηρετούν αφού δεν την γνωρίζουν πραγματικά. Το αφόρητο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που καταδυναστεύει σχεδόν όλον τον κόσμο και υπηρετεί με συνέπεια την πλουτοκρατία, δεν δικαιούται να αυτοαποκαλείται το τέκνο της κλασικής δημοκρατίας του Περικλή. Η λαϊκή βούληση που εξαπατάται συστηματικά στο πολίτευμα της "κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας", αναζητά εναγωνίως την εκδίκησή της. Τους Έλληνες πλέον δεν τους ενδιαφέρει το ποιός αλλά το πότε θα καταργήσει το πολίτευμα της κλεπτοκρατίας και θα τιμωρηθούν οι πολιτικοί ταγοί της. 

Εγώ πριν λίγα χρόνια επέλεξα ως τιμωρό της κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας αλλά και του σιωνισμού της "νέας τάξης πραγμάτων" που την εκτρέφει, την κοσμοθεωρία του εθνικισμού. Κάθε ημέρα που περνάει δικαιώνομαι για την επιλογή μου και περισσότερο, βλέποντας την μανιώδη πολεμική του καθεστώτος εναντίον του εθνικισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα. 
Σας εύχομαι και σας προσκαλώ και εσάς το 2014 να ακολουθήσετε την φωνή και της ελληνικής σας καρδιάς. Εύχομαι να μπείτε συνειδητά και προπάντων ανιδιοτελώς, στο άρμα μάχης μέσα στο οποίο θα πολεμήσετε τους απατεώνες πολιτικούς έως ότου τους εκδιώξουμε διά παντός από την πατρίδα μας. Μακάρι η τιμωρία τους να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου έτσι ώστε να μην αποτολμήσουν νέοι απατεώνες στο μέλλον να μας εμπαίξουν με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. Το οφείλουμε στους προγόνους μας και στις επόμενες γενιές. Το οφείλουμε πρωτίστως στην αιώνια Ελλάδα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ, σαν να ακούω τον εαυτό μου να τα λέει, ειδικά στο τέλος είναι στην ίδια συχνότητα, ΑΚΡΙΒΩΣ.
Ή θα αντισταθούμε ή θα μας εξαφανίσουν ώς έθνος, καλή δύναμη.

Και κάτι άλλο, έχεις ωραία κείμενα, καλό λόγο, μακάρι να τα έβλεπα έστω και σαν σχόλια σε blog που κρυφοπρομοτάρουν τον τσιπράκο σαν το olympia.gr αλλά ευτυχώς έχουν σχετικά εύκολη πρόσβαση στα σχόλια, όπου βέβαια οι αναρχοάπλυτοι πατιούνται στο κεφάλι καθημερινά απο συντονισμένες και ήρεμες φωνές σαν και τη δική σου.
Και πάλι τα σέβη μου, Έσσεται Ήμαρ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...