το τζαμί και η τζιχάντ αρχίζουν από τζ...

0
γράφει ο Νίκος Β.

"Οι μουσουλμάνοι μετανάστες απαιτούν ανεξαρτητοποίηση του Όσλο από τον εθνικό ιστό και απειλούν με τζιχάντ, δηλαδή θρησκευτικό πόλεμο τους αλλόθρησκους Νορβηγούς, εάν δεν ενδώσουν στις απαιτήσεις τους."

Σίγουρα όλοι μείναμε με το στόμα ανοικτό βλέποντας τους ισλαμιστές στο Όσλο να καίνε δημόσια την νορβηγική σημαία, κάνοντας την παραπάνω εξωφρενική δήλωση. Δικαιολόγησαν την απαίτησή τους συμπληρώνοντας πως "δεν επιθυμούμε να φύγουμε από την χώρα αυτή, η γη αυτή είναι γη του Αλλάχ και όχι των Νορβηγών". 


Εικόνα από το ελληνικό μέλλον στην φιλόξενη Νορβηγία.
Οργή και τρόμο μόνο προκαλεί η παγκοσμιοποίηση για την Ευρώπη μας. Κυριολεκτικά ανοίξαμε την πόρτα σε ανθρώπους με ζωώδη ένστικτα για να εισβάλλουν στην γη μας, να ευημερήσουν εκμεταλλευόμενοι τον φιλόξενο πολιτισμό μας και στο τέλος να απαιτούν να εκδιώξουν τον ίδιο τον ξενιστή! 
Η θρησκευτική τους μισαλοδοξία χρησιμοποιείται αριστοτεχνικά από τους μεγιστάνες νεοταξίτες για να αλώσουν τα έθνη και τις αντιστάσεις των ιθαγενών πολιτισμών τους. Συνοδοιπόρος των ισλαμιστών τα τελευταία χρόνια είναι η αριστερή διανόηση, δηλαδή η υποκουλτούρα του αντεθνικισμού, πάντοτε με το πρόσχημα του αντιφασισμού. 

Το ιστολόγιο αυτό είχε πρόσφατα χαρακτηρίσει δούρειο ίππο τον ισλαμισμό και τις κατά τόπους "ανοίξεις" που εξυπηρετούν αποκλειστικά τους σιωνιστές και υπερ-εβραϊκούς σχεδιασμούς που καλύπτονται κάτω από το νεοταξικό πέπλο (ισλαμισμός: ο νέος διεθνισμός). Δείτε έστω και σήμερα δύο χρόνια μετά την έναρξη της τρομοκρατίας στην Συρία, τα βίντεο της γενοκτονίας των Σύριων πολιτών που δεν αποδέχονται την ζούγκλα του ισλάμ στον τόπο των προγόνων τους. Βίντεο τραβηγμένα από τους ίδιους τους εισαγόμενους ισλαμιστές μισθοφόρους που τους βαπτίζουν "αντικαθεστωτικούς ή αντάρτες" τα νεοταξικά ΜΜΕ της δύσης. Ιδιαίτερως τα ΜΜΕ της ευρωπαϊκής δύσης η οποία σύρεται και άγεται πίσω από τις προσταγές του αμερικανικού σιωνισμού και των καρτέλ των πανίσχυρων εβραιο-σιωνιστών. Ακόμα και τα ΜΜΕ των ίδιων αυτών των χωρών που πλήτονται από την λαθρο-μετανάστευση ασιατών και αφρικανών κατ'εξοχήν μουσουλμάνων στο θρήσκευμα!

Ξεκαθαρίζω πως δεν ισοπεδώνω όλους τους θρησκευόμενους μουσουλμάνους σε εγκληματίες τρομοκράτες (ισλαμιστές), όμως η ιστορία έχει δείξει πως εκεί που γιγαντώνεται η μουσουλμανική μειονότητα ριζώνει η θρησκευτική παράκρουση (φονταμεταλισμός ή θεμελιωτισμός) και καλλιεργείται πάντοτε η αντίπαλη εθνικιστική προπαγάνδα. 
Ακριβώς όπως συνέβη στην ελληνική Θράκη. 
Ακριβώς όπως συνέβη στο σερβικό Κοσυφοπέδιο.  
Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες μαντικές ιδιότητες για να προβλέψει κανείς τί ακριβώς θα συμβεί στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά Μεγάλη Βρετανία ή Γαλλία και Γερμανία τα επόμενα χρόνια. 
Το φαινόμενο της Νορβηγίας έχει καθυστερήσει στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, μόνο επειδή το ποσοστό των μουσουλμάνων παραμένει χαμηλό, παρ' όλη την αύξηση του εποικισμού τους σε απόλυτους αριθμούς. Με μαθηματική ακρίβεια όμως θα διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη.

Η Ελλάς πρόσκειται δυστυχώς στην κατηγορία της ολιγομελούς χώρας που εύκολα αλλοιώνεται πληθυσμιακά από τους λαθρομετανάστες. Άσχετα με ότι γράφεται (ή αποκρύπτεται) από το ελλαδικό κράτος, σήμερα με τους ρυθμούς της λαθρομετανάστευσης φιλοξενούμε περισσότερους από 5.000.000 εποικιστές (χαϊδευτικά οικονομικούς μετανάστες). Ο εφιάλτης του Όσλο είναι περισσότερο κοντά από ότι φαντάζεται και ο πιο ακραίος Έλληνας εθνικιστής. 
Ζούμε ήδη μέσα στον εφιάλτη! Το χειρότερο δε είναι πως το καθεστώς και η ανθελληνική συγκυβέρνηση είναι αποφασισμένοι, δίχως να ρωτήσουν τον Έλληνα πολίτη όπως οφείλουν σε μείζονα εθνικά ζητήματα, να αναγείρουν (ακόμα ένα) μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας, υπό την προτροπή του Τούρκου "φίλου-γείτονα" και την αρωγή των μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής, που λυμαίνονται τα κρατικά έργα κατά την μεταπολίτευση. 


Παραδόξως η ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος έρχεται από μία "υποανάπτυκτη" χώρα της Αφρικής.
Ναι η Αγκόλα (!) πρόσφατα εξέδωσε διάταξη και την εφάρμοσε σε αρχικό στάδιο της κατεδάφισης όλων των τζαμιών, δηλαδή τον ξεριζωμό του ισλαμισμού εν τη γεννέση του. 
Η πατριωτική κυβέρνηση της Αγκόλα αιτιολογεί αυτήν της την απόφαση εκλαμβάνοντας τα παραδείγματα των αραβικών ανοίξεων της Λιβύης, Αιγύπτου, Τυνησίας και Συρίας. Χρησιμοποιώντας αυτό το απλό και αποστομωτικό επιχείρημα δικαιολογεί προς τους πάντες την απόφασή της να προστατέψει την ειρήνη και ομαλή διαβίωση των πολιτών της στο παρόν και απώτερο μέλλον. 

Βεβαίως προτού φθάσουμε στην λύση της Αγκόλας, υπάρχει και ο ανέξοδος αλλά και χιουμοριστικός τρόπος για να αποτρέψουμε την ανέγερση ενός νέου τζαμιού στην Αθήνα...

γουρούνι στο τζαμί







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...