ένα τελευταίο ρατσιστικό ανέκδοτο

2
Προλαβαίνω για ένα ρατσιστικό ανεκδοτάκι πριν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;

'Ενα ευκατάστατο αντρόγυνο λευκών στην Ελλάδα του 2013...
Μετά από 10 χρόνια γάμου η σύζυγος παραπονιόταν πως ο άντρας της δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά. Απεγνωσμένα ο σύζυγος προσπαθούσε τα πάντα για να κάνει την σύζυγό του ευτυχισμένη. Καμμία πρόοδος όμως, η σύζυγος εξακολουθούσε να είναι απαθής στην ερωτική υπερπροσπάθεια του φιλότιμου άντρα της.


Ένα καλοκαιρινό πρωινό στις διακοπές τους, ο άντρας ανακοίνωσε περιχαρής στην γυναίκα του, πως προσέλαβε έναν διάσημο ερωτικό σύμβουλο από την Αφρική για να τους εμπνέει κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης. Πράγματι το ίδιο βράδυ ο Αφρικανός ειδικός επιμελήθηκε το υπνοδωμάτιο με αισθησιακή διακόσμηση. Στην συνέχεια παρέμεινε στο δωμάτιο και τους δρόσιζε με φύλλωμα μπανανιάς όση ώρα το ζευγάρι συνουσιαζόντουσαν. Μάταια όμως, η σύζυγος παρέμενε το ίδιο απαθής...

Τότε ο λευκός άντρας χωρίς να χάσει καιρό άρπαξε από το χέρι τον Αφρικανό και τον τοποθέτησε στην θέση του λέγοντάς του, "αλλάζουμε αμέσως θέσεις, άδικα σε προσέλαβα δεν είσαι άξιος της φήμης σου". Η γυναίκα του ενθουσιάστηκε από την αλλαγή φρουράς και ολοκλήρωσε την ερωτική της απόλαυση με έναν ανεπανάληπτο οργασμό μέσα σε φωνές ικανοποίησης! Ο σύζυγός της τότε ικανοποιημένος αλλά και δικαιωμένος, απευθύνθηκε ξανά στον Αφρικανό: 

"Είδες πως κάνουν αέρα άχρηστε αράπη;"


Μπορεί να μου πει κανείς εάν κατηγορούμαι για ρατσισμό και εναντίον ποιάς φυλής;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπου χαα χαα!
μάλλον ρατσισμός εναντίον των νεόπλουτων Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα καλό

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...