δήμος Ηλιούπολης Αττικής: ο αναρχικός δήμος!

2
γράφει ο Νίκος Β.

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και σε αρκετούς δήμους ενδεχομένως να έχουμε αντι-φασιστικούς παροξυσμούς αριστεριστών νεαρών εν μέσω της μαθητικής παρέλασης, που παρεισφρύουν στις μαθητικές τάξεις, διαμαρτυρόμενοι για την έξαρση "φασισμού" στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια (βλέπε ελληνικός πατριωτισμός).
Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα στα τέλη Μαρτίου στον δήμαρχο Ηλιούπολης Βαλασόπουλο, όταν τις κολώνες και τοίχους είχαν πλημμυρίσει οι παρακάτω αφίσες, προαναγγέλοντας εκδήλωση αναρχικών στον μουσείο εθνικής αντίστασης στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης με την απόλυτη ανοχή, αλλά και του δήμαρχου Ηλιούπολης.




Αξιότιμε κε Δήμαρχε
Συνημμένη η ανησυχητική φωτογραφία αφίσας σε κεντρικό σημείο της πόλη μας. Περισσότερο ανησυχητικό και ύποπτο είναι το γεγονός πως η οργάνωση "αντι φασιστικό δίκτυο στα νότια" θα φιλοξενηθεί σε δημοτικό χώρο (μουσείο εθνικής αντίστασης) στις 30/03, του οποίου πρόεδρος είστε ΕΣΕΙΣ.
Όπως βλέπετε καλούν ευκρινώς στην συνημμένη αφίσα, σε εμφύλια σύρραξη (τσάκισμα) εναντίον των "φασιστών" δηλαδή εθνικιστών δημοτών Ηλιούπολης, αστυνομικών, στρατιωτικών. Η εν λόγω οργάνωση δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη αφού αφισοκολλεί επί σειρά ετών ασύδοτα σε δημόσιους χώρους χωρίς ποτέ να της επιβληθή πρόστιμο από τον δήμο Ηλιούπολης. Δείγματα της "δουλειάς" τους δείτε http://adn.espivblogs.net.
Πιστεύω πως η δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για την διασάλευση της δημοτικής ειρήνης αφού ανέχεται την παράνομη αφισοκόλληση και ιδιαίτερα αφού φιλοξενεί στο μουσείο εθνικής αντίστασης τέτοιες εκδηλώσεις μίσους (30/03/13). Φυσικά γνωρίζετε ποια πολιτική κάλυψη έχουν αυτοί οι "νεαροί" και από που αντλούν τα κεφάλαια για την προπαγάνδα τους. 
Ενδεικτικά αναφέρω τα "αντιφαστιστικά" συλλαλητήρια στην πλατεία Κανάρια, κάθε μήνα σχεδόν όπου παρακωλύεται η κυκλοφορία και φυσικά ο δήμος δεν κάνει το παραμικρό για να τα αποτρέψει.
Ενδεικτικά αναφέρω την επικόλληση αυτοκόλλητων εχθές στην παρέλαση της Εθνεγερσίας σε κάθε κολώνα της λεωφόρου Ειρήνης, στα οποία προτρέπουν οι "μαθητές αντι-φασίστες Ηλιούπολης", να κρεμαστούν οι φασίστες, να λιώσουμε τους "ναζί", να συντρίψουμε τον εθνικισμό. 
Ενδεικτικά αναφέρω την λειτουργία του χώρου "Συνεργείου" πέριξ της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης, όπου σε καθημερινή βάση καλούνται οι δημότες Ηλιούπολης να πλαισιώσουν το «ελευθεριακό αντεξουσιαστικό» κίνημα.
Ενδεικτικά αναφέρω την κατάληψη του δημοτικού αναψυκτηρίου από την ΑΣΚ Ηλιούπολης, άλλη μιά αδελφή οργάνωση http://askilioupolis.espivblogs.net/, που μάλιστα λίγες ημέρες πριν "φιλοξενήθηκε" πάλι στο μουσείο εθνικής αντίστασης!
Ὀπως καταλαβαίνετε στέλνω την διαμαρτυρία μου ανώνυμα, επειδή φοβούμαι για την οικογένειά μου, επειδή έχω υπόνοιες πως στον δήμο Ηλιούπολης υποθάλπτεται η εγκληματική αναρχία και ο εθνομηδενισμός. Εάν δεν απαντήσετε σήμερα, θα προβώ επώνυμα σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αφού εκεί φρονώ πως είμαι περισσότερο ασφαλής. 

 Η απάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης: 

Σε διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος Ηλιούπολης δεν υποθάλπει ούτε  την εγκληματική αναρχία ούτε τον εθνομηδενισμό όπου αναφέρεσαι. Έχεις κάθε δικαίωμα ως πολίτης να προβείς βεβαίως σε επώνυμη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το κράτος ξέρει πολύ καλά τις δράσεις όλων των οργανώσεων οι οποίες τουλάχιστον μέχρι σήμερα κινούνται στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητας.



Διαφωνώ με την λογική "όποιος δεν πήγε ακόμα φυλακή είναι νόμιμος" ιδιαίτερα όταν δυναμιτίζει έτσι απροκάλυπτα. Δυστυχώς μετά την ανοχή του δήμου Ηλιούπολης στην αναρχική προπαγάνδα, ακολουθεί και η υπόθαλψή της!


Η απάντηση αυτή του δήμαρχου Βαλασόπουλου δεν μπορεί να καλύπτει κανέναν πολίτη αφού βρίθει κομματικών σκοπιμοτήτων, ή στην καλύτερη περίπτωση παίζει το πολιτικό παιχνίδι των "άκρων και των νοικοκυραίων". Ας εισέπρατε τουλάχιστον ο δήμος τα πρόστιμα της παράνομης αφισοκόλλησης, εκτός από τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή υπέρ του δημοτικού ταμείου. 
Θα ήταν πολύ δικαιότερο και ωφελιμότερο...





2 σχόλια:

Γιώργος Ελ. Χατζιδάκης είπε...

Που να δεις εδώ στα Εξάθλεια τι γίνεται από αφίσσες!!! Η μόνη λύση είναι η δημιουργία Επιτροπής Κατοίκων που θα ΜΗΝΥΕΙ (όπως σε προτρέπει και ο απαράδεκτος πολιτικάντης (βλαχο)δήμαρχος) κάθε οργάνωση που αφισσοκολλεί καθώς και όσους "άρχοντες" δεν πληρούν σωστά το ρόλο τους. Ενδεικτικά σου στέλνω κείμενο που είχα προετοιμάσει: http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/01/self-protection-volunteers-statement.html

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που με ξενίζει αγορίνα (Νίκο) είναι η καπήλευση της ιδιότητας του «πατριώτη» από τα φασισταριά της ακροδεξιάς & της χρυσής αυγής. Είναι να σαν λέμε ότι οι αριστεροί αγωνιστές κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής δεν ήταν πατριώτες…
Φυσικά και διαιωνίζεις την τακτική που ακολουθεί το «βαθύ» κράτος της χώρας μας, μετά από την εξολόθρευση των πραγματικών εθνικών (όσοι πατριώτες επέμεναν και πέθαναν για τα πιστεύω τους από τους χριστιανούς φανατικούς, τότε στο βυζάντιο…).
Μόνο που ακόμα υπάρχουν ζωντανοί, λίγοι μεν, πατριώτες που πολέμησαν τα είδωλά σας (ναζί) και ανήκαν στον αριστερό χώρο.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις αυτά που σε βάζουν να διαβάζεις και να ρίξεις μια ματιά στην πραγματική ιστορία του τόπου μας…
Κατάλαβες?

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...