Δικηγόρος λαθρομεταναστών

0
γράφει ο Νίκος Β.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην είσοδο δικηγορικού γραφείου που εξυπηρετεί αποκλειστικά σκουρόχρωμους λαθρομετανάστες στο Μεταξουργείο. Η πολυκατοικία αυτή είναι πολυσύχναστη αφού στεγάζονται πολλά διαμερίσματα γραφείων, συλλόγων, καθώς και τα γραφεία του Δηκκι και της Ένωσης Κεντρώων! 



Η συχνότητα εισόδου των σκουρόχρωμων "πελατών" είναι καταιγιστική και αποζητούν τις υπηρεσίες της "Ελλήνων" δικηγόρων 7 ημέρες την εβδομάδα έως αργά το βράδυ!  Επειδή οι περισσότεροι δεν μιλούν ελληνικά, αναλαμβάνει κάποιος εξ'αυτών τον ρόλο του διερμηνέα και συνήθως μπαίνουν σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων μαζί στο κτίριο. Το αποτέλεσμα είναι να βρωμάνε διαρκώς οι ανελκυστήρες την χαρακτηριστική μυρωδιά της μουσουλμανικής απλυσιάς, χώρια την τριτοκοσμική εικόνα που αντικρύζει ο επισκέπτης στην είσοδο του κτιρίου. Χειρότερο ασφαλώς από την χαμηλή αισθητική είναι το γεγονός πως αυτοί οι εισβολείς πληροφορούνται όλα τα κολπάκια και τα παραθυράκια της νομοθεσίας για την επ'άπειρον παράταση της παρασιτικής παραμονής τους στην ιερή χώρα μας.

Θλίψη και οργή με διακατέχει για τους νομικούς εκείνους που παρασιτούν εις βάρος των έθνους και πωλούν τις υπηρεσίες τους σε παρανόμους λαθροεισβολείς. Αυτούς δηλαδή που υποβαθμίζουν την υγιεινή της Αθήνας,
επιβαρύνουν το εθνικό σύστημα υγείας, δυναμιτίζουν την εκγληματικότητα, αλλοιώνουν την εθνολογική σύσταση της χώρας και υποσκάπτουν τον Έλληνα επαγγελματία με το ανεξέλεγκτο παραεμπόριο. Οι δικηγόροι αυτοί που συνεργάζονται με τις προδοτικές ΜΚΟ και αριστερά κόμματα, οπωσδήποτε δεν είναι λιγοστοί στην οπωσδήποτε δεν είναι λιγοστοί στην Αθήνα, εξειδικεύονται στην αρωγή και τη νομιμοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών-εισβολέων. 

Ο δικηγορικός σύλλογος οφείλει να επιμεληθεί του προβλήματος και να στιγματίσει την δράση των δικηγόρων αυτών, προβαίνοντας
ακόμα και στην διαγραφή τους!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...